Facebook Pixel ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκάει βόμβα Ρέγιες στον Ολυμπιακό!
| 2016-06-10 23:30:00

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκάει βόμβα Ρέγιες στον Ολυμπιακό!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκάει βόμβα Ρέγιες στον Ολυμπιακό!

Έτοιμοι να ρίξουν τα τσιμέντα του "Καραϊσκάκης" με τον διεθνή Ισπανό παικταρά είναι οι Πειραιώτες! Κατέθεσαν σούπερ πρόταση, περιμένουν το «ναι» μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Μία σπουδαία μεταγραφή κυνηγάει τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός, ο οποίος φαίνεται πως θα μείνει πιστός στην αγαπημένη του συνήθεια να πραγματοποιεί μία ηχηρή μεταγραφή κάθε καλοκαίρι. 

Όπως είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια με τους Σαβιόλα, Αφελάι, Καμπιάσο και άλλους μεγάλους άσους, στο Λιμάνι αυτή τη φορά έχουν ως πρώτο τους στόχο τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες!

Ο 32χρονος Ισπανός εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και ο Ολυμπιακός έχει μπει πολύ δυνατά για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του SportDog, οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, καθώς μανατζερικοί κύκλοι σε Τουρκία και Ισπανία, υποστηρίζουν πως ο Ρέγες έχει δεχθεί μία σούπερ πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας και τη σκέφτεται πολύ σοβαρά!

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η θετική απάντηση του έμπειρου άσου, που έχει τεράστια καριέρα σε Άρσεναλ, Ρεάλ, Μπενφίκα και Ατλέτικο, να έρθει ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags