Facebook Pixel Ψήνει «μπαμ» με Βεζένκοφ μεγάλη ελληνική ομάδα!
| 2016-06-26 21:15:00

Ψήνει «μπαμ» με Βεζένκοφ μεγάλη ελληνική ομάδα!

Ψήνει «μπαμ» με Βεζένκοφ μεγάλη ελληνική ομάδα!

Έχει ήδη γίνει η πρώτη κρούση για την επιστροφή του Βούλγαρου παικταρά στην Ελλάδα! Ποιος είναι ο σύλλογος που τον έχει πλησιάσει και πώς θα κατορθώσει να τον φέρει πίσω; 

Στην ελληνική επικαιρότητα επιστρέφει το όνομα του Σάσα Βεζένκοφ, καθώς οι μέτριες εμφανίσεις του στην Μπαρτσελόνα, είναι πολύ πιθανό να τον στείλουν πάλι πίσω στη χώρα μας, έστω και προσωρινά.

Ο Βούλγαρος άσος βρίσκεται στον …αέρα αυτή τη στιγμή στην ισπανική ομάδα, καθώς η επικείμενη αποχώρηση του Τσάβι Πασκουάλ, είναι πολύ πιθανό να φέρει κι άλλες αλλαγές στην ομάδα και γι΄ αυτό ήδη σύλλογος από την Ελλάδα έκανε κρούση στον μάνατζέρ του, ώστε να ενημερωθεί για το τι ακριβώς συμβαίνει και αν έχει πιθανότητες να τον αποκτήσει το φετινό καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον Άρη, οι άνθρωποι του οποίου έχουν διατηρήσει άριστες σχέσεις με τον Βεζένκοφ και πάνω σε αυτές …ποντάρουν, ώστε να τον πείσουν να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη με τη μορφή δανεισμού (πιθανότατα), ώστε να τον βοηθήσουν να "ανεβάσει" και πάλι τις μετοχές του και να κάνει μετά το άλμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, όπως ο ίδιος επιθυμεί. 

Ο νεαρός άσος, βέβαια, έχει τετραετές συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα με αποδοχές που φθάνουν τα 350.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν, ωστόσο οι Κίτρινοι εκτιμούν πως αν πείσουν τον παίκτη να φορέσει πάλι τη φανέλα του Άρη, τότε θα βρουν τη "χρυσή τομή" και με τον σύλλογο της Βαρκελώνης. 

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως πριν γίνει η πρώτη επαφή με τον μάνατζερ του Βεζένκοφ, υπήρξε συζήτηση με τον Νίκο Λάσκαρη, ο οποίος εμφανίστηκε θετικός ώστε να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να καλύψει ένα μεγάλο μέρος από το συμβόλαιό του, με την "Μπάρτσα" να καλύπτει το υπόλοιπο ποσό.

Αυτό που κρατάμε είναι το δεδομένο ενδιαφέρον του Άρη και την απόφαση του Λάσκαρη να ρίξει χρήματα για το μεγάλο "μπαμ" του καλοκαιριού, ωστόσο για το επόμενο βήμα, θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα και την απόφαση για το ρόστερ από τον επόμενο προπονητή. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags