Facebook Pixel "Τρόμαξε" ο Ιβάν με παίκτη του ΠΑΟΚ: «Πάρτε άλλον!»
| 2016-07-16 14:30:00

"Τρόμαξε" ο Ιβάν με παίκτη του ΠΑΟΚ: «Πάρτε άλλον!»

"Τρόμαξε" ο Ιβάν με παίκτη του ΠΑΟΚ: «Πάρτε άλλον!»

Aπίστευτη ατάκα από τον μεγαλομέτοχο για νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ! Ποιος δε του γέμισε το μάτι και ποιος έρχεται να του πάρει τη θέση; Τρελό παρασκήνιο στο SportDog!

Ο Ιβάν Σαββίδης παραδοσιακά ασχολείται και έχει σημαντικό λόγο στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ.

Το αφεντικό της ομάδας θέλει να γνωρίζει τα πάντα για τους ποδοσφαιριστές που έρχονται στην Τούμπα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει προσωπικές επαφές για να κλείνει παίκτες.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο Ιβάν Σαββίδης εκφράζει τη γνώμη του επί των αγωνιστικών και έχει άποψη για την αξία των παικτών της ομάδας.

Μάλιστα, πρόσφατα σχολίασε την περίπτωση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, χωρίς να πει και τα καλύτερα λόγια.

Το αφεντικό συλλόγου φαίνεται ότι αμφισβήτησε την αξία του του Ισπανού στόπερ, εκφράζοντας ξεκάθαρα τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο μπορεί να κάνει τη διαφορά στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου παρακολούθησε το τελευταίο φιλικό της ομάδας απέναντι στη Στεάουα, όπου το κέντρο της άμυνας είχε πολλά προβλήματα, ενώ δέχθηκε με σχετική ευκολία τέσσερα γκολ, με αποτέλεσμα να εκφράσει την ανησυχία του για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της οπισθοφυλακής.  

Όπως λέγεται δε, κάπως έτσι επισπεύστηκαν και οι διαδικασίες για την απόκτηση του Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος ήταν εξαρχής ο πρώτος στόχος για την άμυνα, με τον Ιβάν Σαββίδη να δίνει εντολή να αποκτηθεί άμεσα, μιας και οι συστάσεις που έχει για τον συγκεκριμένο αμυντικό είναι εξαιρετικές.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αποκτήθηκε ως εφεδρική λύση και όχι ως βασικός, καθώς το πλάνο προέβλεπε έτσι κι αλλιώς την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ με πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά από τον Ισπανό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πάταγος! Ο Σαββίδης δίνει 50 εκ. ευρώ για να πάρει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags