Facebook Pixel Ρισβάνης ...κι άλλος ένας! Ποιος παίζει να γυρίσει και πώς θα γίνει το deal - Ψήνει κάτι εξαιρετικό ο Σιόβας!
| 2016-12-14 23:45:00

Ρισβάνης ...κι άλλος ένας! Ποιος παίζει να γυρίσει και πώς θα γίνει το deal - Ψήνει κάτι εξαιρετικό ο Σιόβας!

Ρισβάνης ...κι άλλος ένας! Ποιος παίζει να γυρίσει και πώς θα γίνει το deal - Ψήνει κάτι εξαιρετικό ο Σιόβας!

Διπλή ενίσχυση για την οπισθοφυλακή ετοιμάζεται στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο! Ποιοι αποχωρούν και ποιοι ετοιμάζονται να έρθουν; Διαβάστε στο αποκλειστικό του SportDog...

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα φροντίσει να ενισχυθεί στην άμυνα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Το δίδυμο Μποτία-Ντα Κόστα παρουσιάζει αστάθεια και τρανταχτές αδυναμίες, ενώ ο Μπρούνο Βιάνα δεν έχει πείσει με την απόδοσή του.

Ο Βραζιλιάνος είναι το… πουλέν του Πάουλο Μπέντο, ωστόσο φαίνεται ότι δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να βασιστεί πάνω του. Αν και εφόσον, μάλιστα, προκύψει αποχώρηση του Πορτογάλου τεχνικού, ο νεαρός στόπερ αναμένεται θα δοθεί δανεικός.

Όσο για τον Δημήτρη Σιόβα, δεν υπολογίζεται και αναμένεται να πωληθεί τον Γενάρη, καθώς περιμένει κάτι εξαιρετικό από το εξωτερικό.

Συνεπώς, ο Ολυμπιακός θα πάει για την απόκτηση -πιθανότατα- δύο στόπερ, με τον έναν να είναι εκτός απροόπτου ο Σπύρος Ρισβάνης, όπως σας έχουμε αποκαλύψει σε παλαιότερο ρεπορτάζ. Όσο για τον δεύτερο, δεν αποκλείεται να αποφασισθεί η επιστροφή ενός παίκτη που κάνει σούπερ σεζόν στο εξωτερικό.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, ο οποίος είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα  της βελγικής Σταντάρ Λιέγης. Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις που έχουν να κάνουν με τη συμφωνία των δυο ομάδων.

Κι αυτό γιατί ο δανεισμός του Κύπριου αμυντικού στους Βέλγους είναι διετής, άρα όλα εξαρτώνται από το τι έχει συμφωνηθεί σε περίπτωση ανάκλησης του δανεισμού. Το πιο συνηθισμένο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η ύπαρξη σχετικής ρήτρας, αλλά μόνο εύκολο δεν είναι να ενεργοποιηθεί.

Ωστόσο, στη συγκεκριμένη υπόθεση, και εάν ο Ολυμπιακός επιθυμεί την άμεση επιστροφή του Λαϊφη, ίσως τα πράγματα διευκολυνθούν εξαιτίας των εξαιρετικών σχέσεων που τρέφουν οι δυο σύλλογοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καυτό παρασκήνιο: Αυτός είναι έτοιμος για όλα, ακόμα και για διαζύγιο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags