Facebook Pixel Τέρμα τα αστεία στο λιμάνι – Παίρνει "κεφάλια" ο Μαρινάκης - Ποιους παίκτες "καθαρίζει" και γιατί
| 2017-03-31 13:15:00

Τέρμα τα αστεία στο λιμάνι – Παίρνει "κεφάλια" ο Μαρινάκης - Ποιους παίκτες "καθαρίζει" και γιατί

Τέρμα τα αστεία στο λιμάνι – Παίρνει "κεφάλια" ο Μαρινάκης - Ποιους παίκτες "καθαρίζει" και γιατί

Δε θα παίξουν άλλο στον Πειραιά. Όσοι δεν κάνουν, θα φύγουν. Και ήδη έχει παρθεί απόφαση για δύο άσους που είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Έχουμε τα ονόματα!

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι στον Ολυμπιακό τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, παρόλο που ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το θέμα του προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας από το καλοκαίρι. 

Πριν λίγες μέρες σάς ενημερώσαμε ότι έχουν δρομολογηθεί οι επιστροφές δύο δανεικών παικτών το καλοκαίρι στο Λιμάνι, του Γιάννη Γιαννιώτα και του Μοχάμεντ Μπεν, οι οποίοι αναμένεται να είναι στην προετοιμασία και να πάρουν μία ακόμα ευκαιρία για να δείξουν την αξία τους.

Βέβαια, εκτός από αφίξεις στις περιπτώσεις των δανεικών, ο προγραμματισμός των πρωταθλητών προβλέπει και αποχωρήσεις. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκύλος, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα παραμονής του Χουάν Κάρλος Παρέδες από τη Γουότφορντ, καθώς ο παίκτης δεν έπεισε για την αξία του, ενώ ούτε ο Τάκης Λεμονής φαίνεται ότι τον υπολογίζει για τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Εξάλλου, σας έχουμε ενημερώσει σε άλλο ρεπορτάζ ότι οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός καλού δεξιού μπακ, τύπου Ομάρ, αλλά όχι τον ίδιο τον Νορβηγό, μιας και η Χαλ είναι διατεθειμένη να πληρώσει την οψιόν αγοράς του, ενώ μπορεί στο προσκήνιο να τεθεί η περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη, αν και εφόσον διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες.

Παράλληλα, πολύ λίγες είναι οι πιθανότητες παραμονής και του έτερου μπακ που ήρθε τον Γενάρη με τη μορφή του δανεισμού, του Αλί Σισοκό, ο οποίος, αν και έχει πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Χουάν Κάρλος Παρέδες, έχει κινηθεί σε μέτρια επίπεδα, ενώ στο τελευταίο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν ξεκάθαρα ο αδύναμος κρίκος της ομάδας.

Πάντως, ο Γάλλος αμυντικός ίσως τεσταριστεί στα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς και δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή στην περίπτωσή του αν καταφέρει να "μεταμορφωθεί" προς το καλύτερο. Πάντως, σύμφωνα με όσα έχει δείξει μέχρι στιγμής αυτό το ενδεχόμενο δε φαίνεται συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Από την άλλη, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί από τη στιγμή που και ο έτερος αριστερός μπακ, ο Ντε Λα Μπέγια, δεν έχει πείσει ότι είναι ένας παίκτης που έχει τη δυνατότητα να δώσει το κάτι παραπάνω.

Εξάλλου, έχει σημασία να τονίσουμε ότι στον Ολυμπιακό σχεδιάζουν να φτιάξουν για του χρόνου μια ομάδα πολύ πιο δυνατή, που θα βασίζεται μεν στο ελληνικό στοιχείο, αλλά θα έχει και ταυτόχρονα παίκτες στην 11άδα που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Είναι επόμενο, δηλαδή, παίκτες που δεν πείθουν με την παρουσία τους στο γήπεδο, να μην έχουν θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φήμη για πορτιέρο-βουνό (1,97μ.) στον ΠΑΟΚ - Έτσι πάει για «θηρίο» από τα λίγα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags