Facebook Pixel "Παίζει" πώληση βασικού ξένου στον ΠΑΟΚ παρά την ...ντρίπλα Μίχελ – Η "τρελή" πρόταση και ο διάδοχος!
| 2017-06-23 12:30:00

"Παίζει" πώληση βασικού ξένου στον ΠΑΟΚ παρά την ...ντρίπλα Μίχελ – Η "τρελή" πρόταση και ο διάδοχος!

"Παίζει" πώληση βασικού ξένου στον ΠΑΟΚ παρά την ...ντρίπλα Μίχελ – Η "τρελή" πρόταση και ο διάδοχος!

Μπορεί ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου να ...έσβησε τη φωτιά, αλλά αυτή μάλλον θα ...αναζωπυρωθεί! Τι γίνεται με top παίκτη της Τούμπας, ποιος άσος περιμένει τις εξελίξεις;

"Ο Εντόι είναι ένας box to box παίκτης και προοριζόταν ως αντικαταστάτης του Τσίμιροτ σε περίπτωση που έφευγε. Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε καμία πρόταση και μένουμε με αυτούς που έχουμε. Δεν θέλω να πουλήσουμε πολλούς παίκτες, γιατί κομμάτι τις επιτυχίας, είναι το να κρατάς τον ίδιο κορμό, την ομοιογένεια και με 3-4 προσθήκες να γίνεις ακόμη καλύτερος. Αυτό ήταν ένα από τα προβλήματα που είχε ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια", ήταν η χθεσινή απάντηση του Λούμπος Μίχελ, σε ερώτηση σχετικά με τον Σεϊχ Εντόι.

Αυτή, από τη μία …στενοχώρησε πολλούς οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά που επιθυμούν διακαώς να δουν τον Σενεγαλέζο χαφ της Ανζέ στην Τούμπα, από την άλλη, όμως, σκόρπισε χαμόγελα γιατί πολλοί είναι και αυτοί που θέλουν τον Γκόικο Τσίμιροτ να παραμείνει στα ασπρόμαυρα.

Το μεγάλο όνειρο του Βόσνιου χαφ, εξακολουθεί ωστόσο να είναι να αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα. Έτσι, ο μάνατζέρ του συνεχίζει να εργάζεται για να φέρει στον ΠΑΟΚ μία πρόταση με πολλά ...μηδενικά, όχι απαραίτητα 5 εκατομμύρια ευρώ όσο είναι η ρήτρα του Τσίμιροτ στο συμβόλαιο που υπέγραψε τον περασμένο Νοέμβριο και ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019.

Ο 24χρονος χαφ συνεχίζει τις διακοπές του και ετοιμάζεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τρίτη και περιμένει και αυτός να μάθει το αν το Αννόβερο, η Βέρντερ Βρέμης ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Δικέφαλο του Βορρά.

Πάντως, ο Λούμπος Μίχελ είναι έτοιμος να αναπληρώσει το κενό του εφόσον τελικά παραχωρηθεί ο Τσίμιροτ, έχοντας …σταντ μπάι τον Εντόι και έχοντας ξεχωρίσει ακόμα 2-3 περιπτώσεις παικτών που θα «κουμπώσουν» καλά στο 4-4-2 και στο 3-4-3, τα συστήματα που ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θέλει να εφαρμόσει στον ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου της Τούμπας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags