Facebook Pixel Αυτοί οι τρεις παίκτες του ΠΑΟ έκακαν έξαλλο τον Ουζουνίδη – Έτσι «ξεγέλασε» τον κόουτς ο Μουνιέ
| 2017-09-11 13:45:00

Αυτοί οι τρεις παίκτες του ΠΑΟ έκακαν έξαλλο τον Ουζουνίδη – Έτσι «ξεγέλασε» τον κόουτς ο Μουνιέ

Αυτοί οι τρεις παίκτες του ΠΑΟ έκακαν έξαλλο τον Ουζουνίδη – Έτσι «ξεγέλασε»  τον κόουτς ο Μουνιέ

Ποιοι ποδοσφαιριστές "τρέλαναν" τον τεχνικό των "πράσινων" με την εμφάνιση στην Κέρκυρα; Πώς "την πάτησε" ο Έλληνας προπονητής με τον Γάλλο; Οι απαντήσεις εδώ!

Πάρα πολλά παράπονα είχε χθες ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τους παίκτες του για την απόδοσή τους στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, παρόλο που αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν έξω φρενών με την εικόνα όλη της ομάδας, ωστόσο υπήρχαν και συγκεκριμένοι παίκτες από τους οποίους δεν περίμενε να δει τόσο κακές αντιδράσεις.

Πρώτα απ' όλα, ο κόουτς του Τριφυλλιού ήταν έξαλλος με τον Λουτσιάνο, όχι μόνο για το γεγονός ότι δεν ακολουθούσε το αγωνιστικό πλάνο, αλλά και γιατί είχε πολλά αδικαιολόγητα νεύρα, τα έβαζε με τους συμπαίκτες του και γενικώς ήταν εκτός κλίματος. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο, ενώ στη συνέντευξη Τύπου άφησε σαφείς αιχμές για τη συμπεριφορά του Βραζιλιάνου.

Παράλληλα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν εξοργισμένος και με το κεντρικό δίδυμο της ομάδας, τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, τον οποίο επίσης έκανε αλλαγή, αλλά και τον Γιώργο Κουτρουμπή, που υπέπεσε στο πέναλτι. Ο Έλληνας τεχνικός, που υπήρξε κορυφαίος κεντρικός αμυντικός, δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι οι δύο παίκτες έκαναν τόσα ερασιτεχνικά λάθη στην άμυνα, ενώ δεν ακολούθησαν ποτέ τις προσωπικές του οδηγίες.

Έτσι ο Μουνιέ "ξεγέλασε" τον Ουζουνίδη

Από την άλλη, ο προπονητής του Τριφυλλιού έκανε και αρκετά λάθη και ο ίδιος, ως προς τον καταρτισμό της 11άδας, με μεγαλύτερο ίσως τη χρησιμοποίηση του Αντονί Μουνιέ ως βασικού. Ο Γάλλος άσος "ξεγέλασε" τον Μαρίνο Ουζουνίδη με την ενέργεια που έβγαλε στις πρώτες του προπονήσεις στο Κορωπί, ωστόσο ήταν εμφανές ότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε συνθήκες πραγματικού αγώνα και μάλιστα σε ένα τόσο δύσκολο τερέν.

Βέβαια, ο παίκτης είχε ακολουθήσει προετοιμασία με την Μπολόνια, αλλά προφανώς όχι σε φουλ ρυθμούς, μιας και από τον Μάιο είχε ειδοποιηθεί πως δεν υπολογίζεται και ότι θα έπρεπε να βρει ομάδα. Εξάλλου, μέσα στο 2017 είχε μόλις 160 λεπτά συμμετοχής συνολικά, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα χθες στην Κέρκυρα, αφού δεν είχε καθόλου φρεσκάδα και τρεξίματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος μόλις αναλάβει την ΠΑΕ - Οι συμπαίκτες και το γήπεδο



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags