Facebook Pixel "Oχι" σε ό,τι περισσεύει από τις πρώην του Ερνέστο!
| 2011-08-15 12:20:00

"Oχι" σε ό,τι περισσεύει από τις πρώην του Ερνέστο!

"Oχι" σε ό,τι περισσεύει από τις πρώην του Ερνέστο!

Έπρεπε να περάσει ένα έτος για να ρίξει το πρώτο "άκυρο" ο Μαρινάκης στον Βαλβέρδε. Από πέρυσι το καλοκαίρι που τον έφερε μέχρι τώρα με το "θέμα Ορμπάιθ" του έκανε όλα τα χατίρια.

Και τον είχε ικανοποιημένο μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Ο Βαλβέρδε το εκμεταλλεύτηκε αυτό και έβαλε τον μάνατζέρ του να πάρει τα δικαιώματα παικτών όπως ο Ουρτάδο, ο Χαβίτο, ο Γέστε και να τους πλασάρει στον Ολυμπιακό. Μην ξεχνάμε και τον Μαρκάνο, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που τον είχε από παλιά ο Ιμπάνιεθ. Γέμισε τον Ολυμπιακό με Ισπανούς οι οποίοι ήταν όλοι παίκτες του μάνατζέρ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ.

Τι κάνει νιάου νιάου; Όχι ο "σκύλος" που μαθαίνει αγγλικά πάντως. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βλέποντας τον Ισπανό τεχνικό να προτείνει "ΜΟΝΟ" παίκτες του μάνατζέρ του ή "ΜΟΝΟ" παίκτες στους οποίους έχει πρόσβαση ο μάνατζέρ του, δεν άντεξε και έριξε το "άκυρο" στον Ερνέστο για τον 33 ετών και προερχόμενο από διπλό χιαστό Πάμπλο Ορμπάιθ.

Θα πρέπει να περιμένουμε πάντως να δούμε αν είναι οριστικό και αμετάκλητο γιατί ο Ερνέστο έχει τον τρόπο του να παίρνει αυτό που θέλει. Προς το παρόν πάντως δεν φαίνεται πρόθεση αλλαγής πλεύσεως από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένος να πάρει κανονικό αμυντικό χαφ και όχι ό,τι περισσεύει από τις πρώην ομάδες του Βαλβέρδε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Κόπηκε" ο Ορμπάιθ και από ποιον;

"Απλά ένα όνομα στη λίστα μας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags