Facebook Pixel Πάει για το θαύμα ο Φωτάκης!
| 2012-06-10 23:34:00

Πάει για το θαύμα ο Φωτάκης!

Πάει για το θαύμα ο Φωτάκης!

Ελπίδα προκειμένου ο Γιώργος Φωτάκης να καταφέρει να προλάβει τελικά τον κρίσιμο αγώνα με την Τσεχία την Τρίτη "γεννήθηκε" το βράδυ της Κυριακής!

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος το απόγευμα διαγνώστηκε να έχει υποστεί θλάση κι αιμάτωμα στον δεξί τετρακέφαλο (σ.σ. μετά από γονατιά που δέχθηκε στην πρωινή προπόνηση) και τα πράγματα ήταν δυσοίωνα για τη συμμετοχή του, τελικά ίσως καταφέρει να κάνει το …θαύμα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Φωτάκης υποβάλλεται σε εντατικό πρόγραμμα φαρμακευτικής αγωγής και φυσιοθεραπευτικής αποκατάστασης και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το ιατρικό τιμ της Εθνικής, δεν αποκλείεται να τεθεί στη διάθεση του Φερνάντο Σάνοτς.

Βεβαίως, οι πιθανότητες εξακολουθούν να μην είναι με το μέρος του Ελληνα ποδοσφαιριστή και βεβαίως οι άνθρωποι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, με πρώτο και καλύτερο τον Πορτογάλο τεχνικό, δεν θέλουν να ρισκάρουν μια πιθανή υποτροπή στο τραύμα του διεθνούς μέσου.

Ετσι μόνο αν κριθεί ότι πράγματι δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο να υποστεί επιδείνωση στον τραυματισμό του θα πέσει στη «μάχη». Πάντως το γεγονός ότι υπάρχουν ελπίδες να τεθεί στη διάθεση του Σάντος για τον "τελικό" με τους Τσέχους, αυτό μόνο ως θετικό μπορεί να εκληφθεί, μετά και την μεγάλη απώλεια του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags