Facebook Pixel Τα θέλει όλα και τώρα ο Ανδρεάδης
Άλλα Σπορ
| 2012-09-18 22:48:00

Τα θέλει όλα και τώρα ο Ανδρεάδης

Τα θέλει όλα και τώρα ο Ανδρεάδης

Νέα αλλαγή δεδομένων στο θέμα με τον Ανδρέα Ανδρεάδη, καθώς ο παίκτης ζητάει όλο το ποσό των 27.000 ευρώ (21.000 συν 6.000 οι τόκοι) και μάλιστα μπροστά για να αποσύρει την προσφυγή.

Η δύσκολη εξεύρεση λύσης στο θέμα που υπήρξε με τον Ανδρέα Ανδρεάδη έχει αρχίσει να γίνεται πλέον πιο δύσκολη για τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής κεντρικός που αρχικά είχε ζητήσει να πάρει 15.000 και τα υπόλοιπα να τα χαρίσει, χθες το βράδυ όπως είχαμε αναφέρει ζήτησε 12.500 μπροστά και τα υπόλοιπα από τις 27.000 που του οφείλονται (21.000 συν 6.000 οι τόκοι) σε δόσεις μέσα σε έναν χρόνο.

 

Ωστόσο εκεί που την τελευταία στιγμή φαινόταν λύση, με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο να είναι έτοιμος να του δώσει το ποσό που ζήταγε, η δικηγόρος του παίκτη, ενημέρωσε την δικηγόρο του Παναθηναϊκού πως οι απαιτήσεις άλλαξαν, καθώς πλέον ο Ανδρεάδης ζητάει και τις 27.000 και μάλιστα όλα μπροστά και όχι σε δόσεις.

Όπως γίνεται αντιληπτό τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα και κανείς πλέον δεν είναι σίγουρος για το τι θα γίνει σε αυτό το τμήμα που τα τελευταία χρόνια δεν έχει σταματήσει να έχει προβλήματα. Θυμίζουμε πάντως πως αν δεν διευθετηθεί το συγκεκριμένο θέμα, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πάρει άδεια συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags