Facebook Pixel "Kάτι μας λείπει..."
| 2012-11-12 23:35:00

"Kάτι μας λείπει..."

"Kάτι μας λείπει..."

Όλο να αλλάξουν την εικόνα τους λένε οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, αλλά όλο την ίδια βλέπουμε με τον Στέργο Μαρίνο να μη μπορεί να βρει τι φταίει.

 

«Είμαστε πολύ προβληματισμένοι. Η εικόνα δεν ήταν αυτή που περιμέναμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου θα μπορούσαμε να μείνουμε πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε, αλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Κάθε αγωνιστική λέμε πως πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα, αλλά φαίνεται πως λείπει κάτι από κάποιους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πράγματα που δεν περνάμε από τις προπονήσεις στα παιχνίδια», είπε αρχικά ο Έλληνας μπακ του Τριφυλλιού.

Για τον κόσμο της ομάδας: «Απογοητεύουμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο και λυπούμαστε για αυτόν τον κόσμο που τον πικραίνουμε συνέχεια. Εμείς φέραμε εδώ την ομάδα και με τη βοήθεια όλων πρέπει να την αλλάξουμε. Πρέπει να σοβαρευτούμε και να αλλάξουμε την κατάσταση».

Για αυτό που πρέπει να αλλάξει στο μέλλον: «Δεν μπορούμε να πούμε για κάποια συγκεκριμένα πράγματα που φταίνε. Το εύκολο είναι να πούμε τι φταίει. Το θέμα είναι να τα αλλάξουμε. Δεν έχουμε χρόνο να βλέπουμε τι δεν πάει καλά. Από το επόμενο παιχνίδι πρέπει να το αλλάξουμε. Θέλουμε ένα σερί νικών για να μας βοηθήσει ψυχολογικά»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags