Facebook Pixel Το δίλημμα Ζαρντίμ μεγαλώνει...
| 2012-11-18 14:50:00

Το δίλημμα Ζαρντίμ μεγαλώνει...

Το δίλημμα Ζαρντίμ μεγαλώνει...

Ακόμα μία νίκη για τον Ολυμπιακο, ακόμα ένα γκολ για τον Μήτρογλου, ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι από τον Αμπντούν και τώρα το μυαλό όλων στη Σάλκε. Γράφει ο Κώστας Κουκουλάς.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκαναν ούτε το παραπάνω ούτε το παρακάτω απ' αυτό που όφειλαν λίγες ημέρες πριν από τον... τελικό τους την ερχομένη Τετάρτη στη Γερμανία. Επαιξαν τόσο καλά όσο έπρεπε για να «καθαρίσουν» εύκολα το ματς με την Κέρκυρα, την οποία περιόρισαν σε ρόλο κομπάρσου σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, και πλέον κοιτούν με ηρεμία το επόμενο ραντεβού τους.

Ισως αυτός που έχει το «πρόβλημα» να είναι ο Ζαρντίμ, καθώς θα πρέπει να αποφασίσει ποιος απο τους Μήτρογλου ή Τζιμπούρ θα είναι αυτός που θα κληθεί να απειλήσει την εστία της Σάλκε σε μερικά βράδια. Ο πρώτος σκοράρει κατά βούληση πια και στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Αλγερινός είναι αυτός που ταιριάζει καλύτερα στα ευρωπαϊκά πλάνα του Πορτογάλου, καθώς κακά τα ψέματα μπορεί να κρατήσει ορθότερα την μπάλα μακριά απ' την περιοχή και να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Βέβαια, αυτά είναι ευχάριστα διλήμματα για τον κάθε τεχνικό, πόσω μάλλον για τον Ζαρντίμ. Οπως ευχάριστη έκπληξη ήταν χθες και η παρουσία του ξεχασμένου απ' το «Εμιρεϊτς» Ντιαγκιτέ που στο ντεμπούτο του στη Λίγκα ναι μεν δεν μπορεί να κριθεί αμυντικά, αφού δεν απειλήθηκε, επιθετικά όμως και βοήθησε την ομάδα του, αλλά και από το δικό του πόδι ξεκίνησε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν χθες ό,τι δεν έπραξαν σε πολλά απο τα προηγούμενα παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα. Πίεσαν ψηλά την Κέρκυρα, τόσο που δεν την άφηναν να βγάλει πέρα απ' τα είκοσι μέτρα την μπάλα από την περιοχή της, θυμίζοντας σε πολλά τον περσινό Ολυμπιακό. Εκτός από τα γκολ, δημιούργησαν αρκετές όμορφες φάσεις, κυρίως στο πρώτο μέρος, και όπως επιθυμούσε και ο Ζαρντίμ δεν... τεμπελιασαν σκεφτόμενοι τη Σάλκε, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαν το μυαλό τους στο ματς που έπαιζαν και όχι σε αυτό που θα παίξουν.

ΥΓ. Ο Ζαρντίμ ούτε χθες δοκίμασε μαζί τους Τζιμπούρ και Μήτρογλου. Οπως φαίνεται, δύσκολα θα τους δούμε από κοινού στην ενδεκάδα, καθώς ο Πορτογάλος δεν αλλάζει τις ισορροπίες του ούτε σε ματς όπως αυτό. Πόσω μάλλον τώρα που ακολουθούν Σάλκε και ΠΑΟΚ.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags