Facebook Pixel Χαμός για Μήτρογλου!
| 2016-03-15 22:16:00

Χαμός για Μήτρογλου!

Χαμός για Μήτρογλου!

Η φετινή φοβερή σεζόν του Έλληνα επιθετικού φαίνεται πως τον έχει κάνει... ανάρπαστο!

Στη Μπενφίκα είναι ενθουσιασμένοι με τη φετινή παρουσία του Κώστα Μήτρογλου και σκοπεύουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό της ομάδας. Θυμίζουμε πως ο παίκτης αγωνίζεται στον πορτογαλικό σύλλογο ως δανεικός αφού ανήκει στη Φούλαμ. Έτσι, για να μπορέσουν οι “αετοί” της Λισσαβώνας να τον κάνουν δικό τους θα πρέπει να καταβάλλουν τη ρήτρα αγοράς που προβλέπεται στους όρους του δανεισμού μέχρι την 31η Μαϊου.

Ωστόσο, φαίνεται πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Ο λονδρέζικος σύλλογος θέλει να απαλλαχθεί από το βαρύ συμβόλαιο του διεθνούς επιθετικού και πιέζει την Μπενφίκα να καταβάλλει το ποσό αγοράς προειδοποιώντας την πως αν δεν το κάνει αυτή, υπάρχουν πολλοί άλλοι ενδιαφερόμενοι για την περίπτωση του 27χρονου επιθετικού!

Συγκεκριμένα, η υπεύθυνη επικοινωνίας της Φούλαμ, Σάρα Μπρουκς, τοποθετήθηκε επί του θέματος τονίζοντας πως “υπάρχουν πολλές ομάδες από όλο τον κόσμο που ενδιαφέρονται (σ.σ. για την απόκτηση του Μήτρογλου)".

Όσο κι αν αυτή είναι μια πάγια τακτική των συλλόγων να ασκήσουν πίεση όταν θέλουν να πουλήσουν, στη συγκεκριμένη περίπτωση όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η κ. Μπρουκς λέει την αλήθεια. Και αυτό γιατί ένας ποδοσφαιριστής που διατηρεί ένα καλό όνομα, έχει πετύχει 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την πρωτοπόρο του πορτογαλικού πρωταθλήματος και ο σύλλογος του θέλει οπωσδήποτε να τον πουλήσει, δεν είναι δυνατόν να περάσει απαρατήρητος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η φοβερή ατάκα Μαρινάκη για Εσιέν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags