Facebook Pixel “Αν έρθει κάποιος έχει καλώς”...
| 2011-08-05 00:51:00

“Αν έρθει κάποιος έχει καλώς”...

“Αν έρθει κάποιος έχει καλώς”...

Έτσι απάντησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε ερώτηση για το αν θα γίνει κάποια μεταγραφή, λέγοντας πως “ δεν μπορώ να ασχολούμαι συνέχεια με τις μεταγραφές”...

«Σε γενικές γραμμές ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά λόγω ζέστης έπεσε ο ρυθμός μας. Εκείνοι κλειστήκανε προς τα πίσω και πιστέψαμε ότι είχαμε την υπεροχή στο γήπεδο και προηγούμασταν στο πρώτο ημίχρονο. Μετά έγινε το 2-2 και εκείνοι κλείστηκαν πολύ και τελείωσε ο χρόνος» είπε αρχικά ο Ισπανός προπονητής.

Αναφερόμενος στον βαθμό ετοιμότητας των ομάδων που έχει αντιμετωπίσει ως τώρα ο Ολυμπιακός, οι οποίες ήταν πιο έτοιμες από τους πρωταθλητές είπε: «Εκείνοι έχουν την προοπτική να ξεκινήσουν το πρωτάθλημά τους πιο νωρίς και είναι καλύτερα προετοιμασμένοι. Πιστεύουμε ότι είχαμε τον έλεγχο σήμερα».

Οσον αφορά στο αν θα γίνει μεταγραφή, άφησε το θέμα να αιωρείται: «Συνηθίζω να δουλεύω με αυτούς που έχω. Δεν μπορώ να ασχολούμαι συνέχεια με τις μεταγραφές. Αν έρθει κάποιος έχει καλώς».

Αναφορικά με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έκανε πολλές ευκαιρίες και λίγα γκολ, ενώ δέχτηκε δύο σε τρεις φάσεις τόνισε: «Με προβληματίζουν και τα δύο. Επρεπε να είμαστε λίγο πιο γρήγοροι στην εποχή που βρισκόμαστε. Πάντα στο α' ημίχρονο είμαστε πολύ γρήγοροι, έχουμε ρυθμό και κατοχή, όμως μετά πέφτουμε. Και για τον αντίπαλο ήταν πολύ οξύμωρο το γεγονός ότι με τρεις φάσεις έκανε τρία γκολ».

Τέλος, μίλησε και για το φιλικό της Κυριακής (7/8) με την Κατάνια: «Θα έχουμε πολλές αλλαγές παικτών για να παίξουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Μας λείπει ο ρυθμός από το παιχνίδι μας». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags