Facebook Pixel Για όλα φταίει η ριμάδα η κούραση...
| 2011-08-18 16:03:00

Για όλα φταίει η ριμάδα η κούραση...

Για όλα φταίει η ριμάδα η κούραση...

Ο Μαρκάνο τα έριξε στην κούραση για να δικαιολογήσει την εμφάνιση που πραγματοποίησε ως αριστερός μπακ στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με την Γαλατά.

"Ήμασταν καλύτεροι από τη Γαλατά, αν και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι, κατακτήσαμε καλύτερα τον αγωνιστικό χώρο, αλλά μπορούμε να βελτιωθούμε περισσότερο. Είμαι ικανοποιημένος από το βαθμό ετοιμότητας μας. Παρόλο που δεν έχουμε κερδίσει πολλά παιχνίδια στην προετοιμασία, έχουμε ακόμα μία εβδομάδα και θα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα", είπε αρχικά για να προσθέσει αναφορικά με το ποια θέση (σ.σ. στόπερ ή αριστερού μπακ) εκτιμά ότι του ταιριάζει καλύτερα:

"Μου αρέσει να παίζω και στις δύο θέσεις, απλά στο δεύτερο ημίχρονο μου «βγήκε» η κούραση και δεν ήμουν τόσο καλός, όσο στο πρώτο μέρος".

Όσον αφορά το επερχόμενο φιλικό κόντρα στην Ίντερ στη Γενεύη; "Είναι μια πρόβα για το Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε διεθνείς ομάδες όπως οι Ίντερ είναι σημαντικά. Αλλά αυτό που θα συμβεί την Κυριακή με αυτό που θα συμβεί στους ομίλους, δεν έχει καμία σχέση".

Τέλος, ο Μαρκάνο κλήθηκε να εκφράσει και τις προτιμήσεις του εν όψει της κλήρωσης του Champions League: "Μακάρι να μας τύχουν όλες οι εύκολες ομάδες, αλλά αυτό είναι δύσκολο γιατί όλες είναι πολύ καλές. Θα ήθελα να αποφύγουμε από το 1ο γκρουπ τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα που είναι οι καλύτερες".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags