Facebook Pixel "Υπάρχουν κενά"! Λεφτά όμως όχι...
| 2011-08-20 13:29:00

"Υπάρχουν κενά"! Λεφτά όμως όχι...

"Υπάρχουν κενά"! Λεφτά όμως όχι...

Καλύτερη από πέρυσι περίμενε να δει αγωνιστικά την ΑΕΚ ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, τονίζοντας πως λείπει η ταχύτητα από την ομάδα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6:

Για το παιχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίδας:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ για την αγωνιστική σεζόν και πρέπει να πω ότι δεν ήταν τόσο καλή όσο θα περίμενα. Το σημαντικό βέβαια στο παιχνίδι αυτό ήταν να νικήσει χωρίς να δεχθεί ένα γκολ και αυτό το κατάφερε».

Για τι τον προβληματίζει στην ΑΕΚ:

«Είναι νωρίς ακόμη, αλλά αυτό που φάνηκε αρκετά είναι ότι λείπει η ταχύτητα. Υπάρχουν κενά στο ρόστερ αλλά δεν ξέρω εάν υπάρχουν και τα χρήματα για να μπορέσουν αυτά τα κενά να καλυφθούν. Πιστεύω χρειάζεται ένας αμυντικός μέσος και ένας σέντερ φορ. Στην επίθεση υπάρχει ο Μπέλεκ. Είναι ένας νεαρός ταλαντούχος παίκτης ο οποίος όμως δεν ταιριάζει στο σύστημα που έχει επιλέξει ο Χιμένεθ».

Για τον Μανόλο Χιμένεθ:

«Ικανοποιημένος δεν μπορεί να είναι κανείς, όταν η ΑΕΚ παίρνει μόνο το Κύπελλο. Πίστευα ότι φέτος αφού έμεινε έπρεπε να παρουσιάσει μια καλή ομάδα από την πρώτη στιγμή. Αντίθετα παρουσίασε μια ομάδα μέτρια. Δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει στη συνέχεια και εάν θα βελτιωθεί».

Για τον Γκούντγιονσεν και τον Κάρλος:

«Ο Γκούντγιονσεν είναι ένας έμπειρος και ικανός παίκτης με μεγάλη εμπειρία. Προσπάθησε να κάνει κάτι διαφορετικό αλλά δεν τα κατάφερε. Σε αυτό δεν φταίει. Πρέπει να υπάρχουν και άλλοι παίκτες ανάλογης εμβέλειας για να τον βοηθήσουν. Δεν μπορεί να παίρνει την μπάλα από την άμυνα και να βάζει γκολ. Καλά στοιχεία μου έδωσε και ο Κάρλος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και πρέπει να τον εκμεταλλευθεί η ΑΕΚ. Δεν είναι ο αντι-Σκόκο, αλλά ένας ποδοσφαιριστής με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού».

Για τον Λεονάρντο:

«Πιστεύω ότι δεν έχει γίνει σωστός προγραμματισμός. Βγαίνουν πράγματα που το αποδεικνύουν. Για παράδειγμα ο Λεονάρντο. Παίρνεις έναν παίκτη που ήταν για παραχώρηση και τον βάζεις και παίζει, και μάλιστα παίζει καλά. Είναι περίεργα πράγματα αυτά. Όταν ένας ποδοσφαιριστή διαβάζει συνεχώς ότι πρόκειται να φύγει από την ομάδα γιατί δεν τον υπολογίζουν πώς να παιξει; Και ο Γκερέιρο, μπορεί να βοηθήσει. Αλλά συνεχώς διαβάζει και του μεταφέρουν ότι «θα φύγεις». Έτσι γίνεται πολύ δύσκολο να αποδώσει».

Για την προσπάθεια των Supporters:

«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη συγκυρία. Έκαναν μια προσπάθεια οι Supporters και ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει. Η διοίκηση κάνει κινήσεις αλλά δεν αρκούν. Πρέπει να απομονώσουμε τα όσα ακούγονται για τον Παππά και τον Νοτιά, ότι μια μία βοηθούν την άλλη δεν βοηθούν οικονομικά την ομάδα. Πρέπει η διοίκηση να πει την αλήθεια και να πει ότι «είμαστε μόνο εμείς». Πάντως, πρέπει ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια αυτή. Είναι δύσκολες εποχές αλλά πρέπει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags