Facebook Pixel "Πρωτάθλημα; Γίνομαι αμέσως... Πρασινάκης!"
Άλλα Σπορ
| 2011-08-21 10:04:00

"Πρωτάθλημα; Γίνομαι αμέσως... Πρασινάκης!"

"Πρωτάθλημα; Γίνομαι αμέσως... Πρασινάκης!"

Το πρωτάθλημα θέλει να κατακτήσει με τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος τόνισε πως θα άλλαζε το όνομά του σε... Πρασινάκης, αν κατάφερνε να πετύχει αυτό τον στόχο με το "τριφύλλι".

Μιλώντας στην εφημερίδα "Πράσινη", ο 36χρονος διεθνής είπε:

Για την απόφασή του να πάει στον Παναθηναϊκό:
«Ήρθα γιατί κατ’ αρχάς είμαι Παναθηναϊκός και ξέρω την ομάδα και πως δουλεύει ο προπονητής. Έμαθα και τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν και από τη στιγμή που το “τριφύλλι” έχει στόχο την κατάκτηση κάποιου τίτλου, με ικανοποίησε η πρόταση και τη δέχτηκα».

Για το αν θα άλλαζε το όνομά του:
«Θα σκεφτώ να το αλλάξω όταν πάρουμε το Πρωτάθλημα, αυτό άλλωστε… απαίτησε και ο έφορος του τμήματος, Νίκος Πλυτάς. Θα άλλαζα το όνομά μου από Κοκκινάκης σε… Πρασινάκης».

Για τους προσωπικού του στόχους:
«Να πάρω έναν τίτλο στον Παναθηναϊκό. Είμαστε το αουτσάιντερ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, το οποίο φέτος είναι και πολύ ανταγωνιστικό. Ωστόσο όλα τα παιδιά και ο προπονητής θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά για να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει!»

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού:
«Όπως μου έλεγαν και πέρσι τα παιδιά του Παναθηναϊκού, όταν έπαιζαν σε γεμάτα κολυμβητήρια αντλούσαν δύναμη από την εξέδρα. Είναι πρωτόγνωρο για το άθλημά μας να αγωνιζόμαστε έχοντας στο πλευρό μας τον κόσμο μας. Όταν παίζεις με κόσμο φανατίζεται πιο πολύ μέσα στο παιχνίδι, αλλάζει η ψυχολογία σου και θέλεις να τα δώσεις όλα για να κερδίσει η ομάδα σου. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι απίστευτοι και όταν βρίσκονται δίπλα στην ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο!»

Για την οικονομική κρίση:
«Η αλήθεια είναι πως αν δεν υπήρχε η Εθνική, μάλλον θα είχα σταματήσει φέτος, καθώς η οικονομική κρίση έχει πλήξει όλες τις ομάδες και την Ελλάδα γενικότερα. Παρ’ όλα αυτά χαίρομαι που κάτι τέτοιο δεν έγινε».

Για την επιστροφή του στην Εθνική:
«Χάρηκα πολύ, γιατί δεν το περίμενα. Ήθελα να παίξω στην Εθνική. Είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά και πολύ σημαντική για την υδατοσφαίριση, γιατί πρέπει να περάσουμε στους Πανευρωπαϊκούς μέσω κάποιων προκριματικών που έχουμε, καθώς είναι ο μοναδικός δρόμος για να πάμε στο Προολυμπιακό. Θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags