Facebook Pixel ΑΕΚ - Ζόρια: Μπρους Λη ο Σάχωφ - Αντίο ζωή με Αθανασιάδη - Πώς σου ήρθε ρε Καρέρα; - Αυτός είναι ο Ινσούα...
Ποδόσφαιρο
| 2020-11-26 21:57:00

Μπρους Λη ο Σάχωφ - Αντίο ζωή με Αθανασιάδη - Πώς σου ήρθε ρε Καρέρα; - Αυτός είναι ο Ινσούα...

Sportdog Team
Μπρους Λη ο Σάχωφ - Αντίο ζωή με Αθανασιάδη - Πώς σου ήρθε ρε Καρέρα; - Αυτός είναι ο Ινσούα...

ΑΕΚ - Ζόρια: Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς λένε οι Πυξ Λαξ, για το πρώτο ημίχρονο μη μιλάς λέει ο Ξανθάκης.

Και τι να πεις δηλαδή όταν η Ζόρια είχε μία και μοναδική ευκαιρία στο 28ο λεπτό, ενώ η ΑΕΚ έψαχνε τον Λιβάγια όπως η Γιαμαρέλλου ψάχνει τη Θεία Κοινωνία...

Μηδέν από μηδέν, ίσον μηδέν και άλλο τίποτα δεν γράφω για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας.

Αλλά είχε και δεύτερο ημίχρονο η συνάντηση κι εκεί κρίθηκαν όλα. Κρίθηκαν από μία φάση στο 48ο λεπτό, όπου ο Σάχωφ την είδε Μπρους Λη κι έριξε καρατιά σε διεκδίκηση κεφαλιάς.

Πάρε λοιπόν μια δεύτερη κίτρινη να έχεις να σου βρίσκεται κι άσε την ομάδα σου με δέκα παίκτες.

Και δεν μπορώ να ξέρω τι είχε στο μυαλό του ο Σάχωφ, αλλά η αλήθεια είναι ότι στους τελευταίους αγώνες εμφανίζεται όλο και πιο θολωμένος.
Λογικό είναι, παράλογο δεν είναι, μιας και ήρθε άνευ προετοιμασίας και παίζει δυο ματς την εβδομάδα εδώ και ουκ ολίγες εβδομάδες.

Και μη βιαστεί κανείς να πει ότι έκανε προετοιμασία μόνος του, για όταν λένε κάτι τέτοιο οι ποδοσφαιριστές γελάει κι ο Θεός ο ίδιος. Και κλαίνε τα γυμναστήρια...

Από εκεί και πέρα άρχισε να γέρνει το γήπεδο, αλλά και πάλι το πάλευε η ΑΕΚ ώσπου ήρθε για τον Αθανασιάση η στιγμή απ' την Κική και την Κοκό ποιά να διαλέξω, την Κική την αγαπώ μα μ' αρέσει κι η Κοκό.

Να μπλοκάρω δηλαδή ή να διώξω με γροθιές; Και στο τέλος δεν έκανε τίποτε απ' τα δύο, απλώς πλάκωσε τη μπάλα, μπήκε στη μέση ο Γκρόμωφ και αντίο ζωή...

Αντίο εντελώς, μιας και η Ζόρια πήρε εντελώς το πάνω χέρι και τη διέλυσε την ΑΕΚ, παρά τις καλές στιγμές του Λιβάγια και το παρ΄ολίγον γκολ για χάιλαϊτ του Σβάρνα στο 68ο λεπτό.

Ως εκ τούτου τέλος για το ευρωπαϊκό όνειρο της Ένωσης που πρέπει τώρα να συγκεντρωθεί στις ελληνικές υποχρεώσεις της. Και να φυλάει σαν τα μάτια της τον Μάνταλο, γιατί, όπως φάνηκε και σήμερα, για μπρέκφαστ τους θέλει τους υπόλοιπους μέσους της ΑΕΚ!

Υ.Γ. 1: Αυτό το σχήμα χωρίς σέντερ φορ δεν ξέρω από που το εμπνεύστηκε ο Καρέρα, αλλά ήταν αναμφιβόλως μία από τις πιο ατυχείς πρωτοβουλίες του.

Υ.Γ. 2: Μην περιμένετε πιο πολλά απ' τον Ινσούα παιδιά, αυτό που βλέπετε αυτό είναι. Μπόι έχει, δύναμη έχει, ταχύτητα έχει, αλλά μπάλα δεν ξέρει. Αν ήξερε, με τα προσόντα που διαθέτει δεν θα έπαιζε Ελλάδα, θα έπαιζε Ιταλία.

Υ.Γ. 3: Δεν ξέρω τι έχει συμβεί στον Μπακάκη, αλλά θυμίζει όλο και περισσότερο το αμάξι του Μπέρι που ήταν βενζινοκίνητο και του έβαλε πετρέλαιο ο Ουόλτερ για πιο φτηνά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τεράστιο "έγκλημα" στην ΑΕΚ! Βγάζει... καπνούς ο Μελισσανίδης - Ποιος ευθύνεται - Εξελίξεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags