Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Καίτη Τομαζίνου «ζωγραφίζει» στα πρόσωπα των γυναικών με τα μοναδικά μακιγιάζ της
Life
| 2021-02-18 10:27:00

Η Καίτη Τομαζίνου «ζωγραφίζει» στα πρόσωπα των γυναικών με τα μοναδικά μακιγιάζ της

Sportdog Team
Η Καίτη Τομαζίνου «ζωγραφίζει» στα πρόσωπα των γυναικών με τα μοναδικά μακιγιάζ της

Η Καίτη Τομαζίνου επέστρεψε για όσο καιρό επιτράπηκε, στον χώρο που τόσο αγαπά και τόσο της έλειψε, στο studio της. Δυστυχώς η κατάσταση της πανδημίας επιβάλλει ξανά την αναστολή λειτουργίας την αναστολή λειτουργίας του studio μακιγιάζ. Η καταξιωμένη make-up artist δηλώνει φυσικά στεναχωρημένη με αυτή την εξέλιξη αλλά κατανοεί την σπουδαιότητα της διαφύλαξης της δημόσιας υγείας και της προστασίας όλων μας.

«Η τήρηση των μέτρων είναι επιτακτική ανάγκη για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της πανδημίας. Φυσικά και ανυπομονώ να επαναλειτουργήσει το studio μου, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Μόλις, λοιπόν, επιτραπεί θα είμαι έτοιμη να δημιουργήσω μέσω του μακιγιάζ ,που τόσο αγαπώ, και να κάνω όλες τις γυναίκες να λάμψουν από ομορφιά και χαρά.» ανέφερε συγκεκριμένα η ίδια.

Βέβαια, πολλές ήταν και οι τυχερές γυναίκες, που πρόλαβαν να αφεθούν στο ταλέντο της Καίτης Τομαζίνου, την περίοδο της λειτουργίας του studio.Η επιτυχημένη make-up artist δημιούργησε, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα» ξεχωριστά μακιγιάζ, κάνοντας τις γυναίκες που την εμπιστεύονται να σφύζουν από αυτοπεποίθηση.

Η   Καίτης Τομαζίνου με σπουδές στην αισθητική και το επαγγελματικό μακιγιάζ , με εξειδίκευση στα special effects ,στο body painting, στη χρωματολογία και στη χρωματική ανάλυση με συμμετοχή σε διακεκριμένα σεμινάρια και με τεράστια εμπειρία στο χώρο αποτελεί τη Νο1 επιλογή επωνύμων, έχοντας καταφέρει να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους make up artists της Ελλάδας.

Η εμπειρία της Καίτης Τομαζίνου σε συνδυασμό με το ταλέντο της, της επιτρέπουν να δημιουργεί μακιγιάζ που όλες οι γυναίκες επιθυμούν και ονειρεύονται. Την εμπιστεύθηκαν σε μεγάλες διοργανώσεις εκπαίδευσης μακιγιάζ, στους Ολυμπιακούς αγώνες και τη Eurovision. Στα αξιοσημείωτα  της επαγγελματικής της καριέρας είναι η συμμετοχή της, στη διδασκαλία ομάδα 120 μαθητών μακιγιέρ για την υλοποίηση των αναγκών επαγγελματικού μακιγιάζ, στην Τελετή Έναρξης και Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Καίτης Τομαζίνου στο Facebook:

https://www.facebook.com/makeupart.kaititomazinou/

 

Η Καίτη Τομαζίνου δημιουργεί τα μακιγιάζ που όλες οι γυναίκες ονειρεύονται

Η Καίτη Τομαζίνου δημιουργεί τα μακιγιάζ που όλες οι γυναίκες ονειρεύονται

Η Καίτη Τομαζίνου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags