Facebook Pixel Sportdog.gr | Καταπολεμείστε τις ατέλειες του σώματος με τη δύναμη της σειράς SAUNA & SPA της Natura Siberica
Life
| 2021-04-15 18:47:00

Καταπολεμείστε τις ατέλειες του σώματος με τη δύναμη της σειράς SAUNA & SPA της Natura Siberica

Sportdog Team
Καταπολεμείστε τις ατέλειες του σώματος με τη δύναμη της σειράς SAUNA & SPA της Natura Siberica

Το καλοκαίρι πλησιάζει και όλοι μας θέλουμε στην παραλία να έχουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.  Στην προσπάθεια μας να φροντίσουμε τον εαυτό μας και να φορέσουμε το μαγιό μας με αυτοπεποίθηση, έρχεται η Natura Siberica να μας βοηθήσει στην καταπολέμηση των ατελειών του σώματος με την μοναδική σειρά SAUNA & SPA.

Η εταιρία Natura Siberica βαδίζει σε συνεργασία με την φύση στην παρασκευή των καλλυντικών της. Η πρωτοποριακή επιχείρηση δημιούργησε πρώτη και συνεχίζει να δημιουργεί  βιολογικά καλλυντικά από άγρια βότανα, χόρτα και φυτά από τη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή. Μάλιστα είναι η μόνη εταιρεία στον κόσμο που χρησιμοποιεί πιστοποιημένα βιολογικά εκχυλίσματα βοτάνων Σιβηρίας.

Όλη την αρμονία και την σοφία της φύσης η Natura Siberica την έχει περικλύσει σε κάθε ένα από τα ξεχωριστά προϊόντα της. Η Natura Siberica με την χρήση των ειδικών βοτάνων και των φυτών ανέπτυξε μια  μοναδική και αποτελεσματική σειρά  βιολογικών καλλυντικών τα οποία είναι πιστοποιημένα από την ICEA, τον  κορυφαίο οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων στην Ιταλία.

 Τουλάχιστον το 95 % των συστατικών των προϊόντων της Natura Siberica είναι φυτικής προέλευσης. Όλα τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από πετροχημικά, σιλικόνες, parabens, τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες. Γι’ αυτό, αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για όσους θέλουν να φροντίζουν την επιδερμίδα του προσώπου και το σώματός τους μόνο με οργανικά, φυσικά υλικά.

Μια από τις πιο καινοτόμες και επιτυχημένες σειρές περιποίησης σώματος που έχει δημιουργήσει η Natura Sibericaείναι η σειρά SAUNA & SPA.Η σειρά SAUNA & SPA έχει σχεδιαστεί ειδικά για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών στη σάουνα, όταν λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας, το δέρμα αρχίζει να «αναπνέει» ενεργά , αυξάνοντας την ευαισθησία και την διαπερατότητα του, διαστέλλοντας και καθαρίζοντας τους πόρους, και ενεργοποιώντας την τόνωση του μεταβολισμού. Όλα τα προϊόντα της σειράς SAUNA & SPA αντλούν την δύναμή τους από φυσικά ενεργά συστατικά και αιθέρια έλαια και είναι σύμμαχοι μας στην αντιμετώπιση ατελειών όπως κυτταρίτιδα, περιττά κιλά, χαλάρωση κλπ.

Τα δικά μας αγαπημένα προϊόντα από την σειρά SAUNA & SPA είναι η μάσκα σώματος για σύσφιξη Thermo Body Mask , το Icy Sugar Scrub για σύσφιξη και σμίλευση, τα ζεστά άλατα σε scrub Hot Salt Scrub για αδυνάτισμα -σύσφιξη- κυτταρίτιδα, το πλούσιο βούτυρο για μασάζ κατά́ της κυτταρίτιδας Rich Massage Butter και η Σιβηρική́ λάσπηκατά́ της κυτταρίτιδας Siberian Mud Body Wrap.

Η ThermoBodyMask είναι μια θερμαντική μάσκα σώματοςη οποία συμβάλλει στην απώλεια του περιττού βάρους και επιπλέον επαναφέρει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Η αποτελεσματικότητα της Thermo Body Mask προέρχεται από τα κύρια συστατικά της το έλαιο αμάραντου και την ηφαιστειακή άργιλο. Το έλαιο αμάραντου έχει ισχυρή δράση αναζωογόνησης στην επιδερμίδα και την προστατεύει από τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών. Η ηφαιστειακή άργιλος συμβάλλει στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας, μειώνει ορατά τις ρυτίδες, καταπραΰνει την επιδερμίδα, και βελτιώνει την ελαστικότητά της, ενώ την καθαρίζει απορροφώντας τους ρύπους.

Το IcySugarScrub είναι ένα απελπιστικό scrub που συμβάλλει στην ανόρθωσητης επιδερμίδαςκαι στην απώλεια του περιττού βάρους. Τα ενεργά συστατικά του Icy Sugar Scrub η βιολογική αχίλλειά, το έλαιο από σπόρους αρκτικού σμέουρου, η άγρια μέντα και η taimyr siversia βοηθούν να  αποκατασταθεί η σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Τονώνουν και απαλύνουν την επιδερμίδα, ενισχύουν την ανοσία της και αποκαθιστούν το φυσικό προστατευτικό στρώμα του δέρματος, ενώ παράλληλα ενεργοποιούν τη σύνθεση κολλαγόνου και αναζωογονούν την επιδερμίδα, καταπραΰνοντάς την σε βάθος.

Το Hot Salt Scrub  είναι ένα θερμαντικό απολεπιστικό με άλατα κατά της κυτταρίτιδας που περιέχει έλαιο βιολογικής αρκεύθου, σιβηρικό αλάτι rapa, επιλόβιο και μέλι από την οροσειρά Altai.Η θερμαντική επίδραση του απολεπιστικού βοηθάει τα δραστικά συστατικά να διεισδύσουν ακόμα πιο βαθιά στα κύτταρα της επιδερμίδας. Τα φυσικά συστατικά τουαπολεπίζουν απαλά τα νεκρά κύτταρα, ενυδατώνουν, τονώνουν, λειαίνουν την επιφάνεια της επιδερμίδας, ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος στους υποδόριους ιστούς και αποκαθιστούν ενεργά τη δομή της επιδερμίδας, αφήνοντάς την σφριγηλή και ελαστική .

Το RichMassageButterείναι η απόλυτη θεραπεία σύσφιξης και σμίλευσης. Πρόκειται για ένα πλούσιο βούτυρο σώματος για μασάζ με βούτυρο βιολογικού καριτέ, ρόκα Σιβηρίας, αχίλλειά και λευκό κερί. Η ρόκα Σιβηρίας και οι εξαιρετικές τις ιδιότητες μαλακώνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Το βούτυρο βιολογικού καριτέ συμβάλλει στην αναγέννηση και την ανανέωση της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της, ενώ της χαρίζει συνολική λάμψη. Η αχίλλειά έχει εξαιρετική τονωτική δράση και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος ενώ καταπραΰνει σε βάθος την επιδερμίδα. Το λευκό κερί αναζωογονεί και αναδομεί την επιδερμίδα ενώ παράλληλα ενεργοποιεί τη μεταβολική διαδικασία.

Τέλος, το SiberianMudBodyWrap αντλεί τη δύναμη του από τον μπλε άργιλο rapa και προσφέρει τονωτική ενέργεια σε όλο το σώμα. Ο μπλε άργιλος rapa, ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, επιταχύνει τη μεταβολική διαδικασία στα κύτταρα της επιδερμίδας, διευκολύνει την απώλεια βάρους και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα. Επίσης, έχει αντικυτταριτιδική δράση, λειαίνει την επιφάνεια της επιδερμίδας και μειώνει αισθητά την όψη «φλοιού πορτοκαλιού», ενώ διευκολύνει ταυτόχρονα τη μεταβολική διαδικασία στα κύτταρα της επιδερμίδας.

Βρες και εσύ τα οργανικά καλλυντικά Natura Siberica και διάλεξε εκείνα που ταιριάζουν στη δική σου επιδερμίδα με ένα κλικ στους επίσημους λογαριασμούς της εταιρίας σε Instagram και Facebook.

Instagram:  https://www.instagram.com/naturasibericagreece/?hl=el

Facebook: https://www.facebook.com/naturasibericagreece/

Η σειρά SAUNA & SPA της Natura Siberica είναι η ιδανική επιλογή για την καταπολέμηση των ατελειών του σώματος



Με την σειρά SAUNA & SPA της Natura Siberica λέτε αντίο στην κυτταρίτιδα και τα περιττά κιλά


Το Rich Massage Butter της Natura Siberica είναι η απόλυτη θεραπεία σύσφιξης και σμίλευσης του σώματος

Το Icy Sugar Scrub της  Natura Siberica συμβάλλει στην ανόρθωση της επιδερμίδα και στην απώλεια του περιττού βάρους

Το Hot Salt Scrub  της Natura Siberica είναι ένα θερμαντικό απολεπιστικό που συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Το Siberian Mud Body Wrap της Natura Siberica, διευκολύνει την απώλεια βάρους και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα

Η Thermo Body Mask της  Natura Siberica επαναφέρει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας

Η σειρά SAUNA & SPA της Natura Siberica αντλεί την δύναμή της από φυσικά ενεργά συστατικά και αιθέρια έλαια

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags