Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Αντώνης Λουδάρος εμπιστεύεται το Graffito για ξεχωριστές αγορές
| 2021-01-12 12:39:00

Ο Αντώνης Λουδάρος εμπιστεύεται το Graffito για ξεχωριστές αγορές

Sportdog Team
Ο Αντώνης Λουδάρος εμπιστεύεται το Graffito για ξεχωριστές αγορές

Ο Αντώνης Λουδάρος είναι ένας άνθρωπος της τέχνης που αγαπά τα καλαίσθητα και μοναδικά προϊόντα. Γι’ αυτό, ο γνωστός ηθοποιός, επισκέφτηκε, την περίοδο των Χριστουγέννων, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, το concept store Graffito.Ο Αντώνης Λουδάρος έκανε με την μέθοδο του click away, τις ξεχωριστές αγορές του για τον ίδιο, καθώς και για τους αγαπημένους του.

Το Graffito είναι το πρώτο concept store που λειτούργησε στην Αθήνα, έφερε τη φιλοσοφία του εξωτερικού ,στον χώρο του shopping, στην πόλη μας και αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για όσους αγαπούν τις ιδιαίτερες αγορές. Στη Σόλωνος 34, στο Κολωνάκι συνυπάρχουν και συνδιαλέγονται αρμονικά αντικείμενα που έχουν συλλεγεί προσωπικά από τον ιδιοκτήτη σε αγορές απ’ όλον τον κόσμο τα οποία αποπνέουν χαρακτήρα και στυλ, τέχνη και μόδα, interior design και καλό φαγητό.

Από σοφιστικέ ρούχα και αξεσουάρ μέχρι είδη σπιτιού, κομψά και άνετα έπιπλα, διακοσμητικά αντικείμενα και δώρα, παιδικά ρούχα, προϊόντα ομορφιάς ακόμη και είδη για κατοικίδια όλα αντικατοπτρίζουν στη φιλοσοφία τους μία urban αισθητική που προσαρμόζεται ιδανικά με τη σύγχρονη αστική ζωή και όλα αυτά σε προσιτές τιμές.

Εάν είστε και εσείς ένα άτομο που αγαπά τα ιδιαίτερα ψώνια, τότε το concept store Graffito είναι ο κατάλληλος χώρος για σας και πρέπει να το έχετε υπόψιν σας, όταν τα καταστήματα ανοίξουν ,ξανά, τις πόρτες τους. Φυσικά, μπορείτε, άμεσα, να πάρετε μια γεύση από την γκάμα προϊόντων στις επίσημες σελίδες του καταστήματος, καθώς και να κάνετε online αγορές από το e-shop του.

Πληροφορίες:

Πληροφορίες:
Σόλωνος 34, Κολωνάκι

E-shop:https://eshop.graffito.gr/

Site:www.graffito.gr

Facebook: https://www.facebook.com/graffito.gr/

Instagram: https://www.instagram.com/graffitoathens/

Τηλ. 210 3608936

Ο Αντώνης Λουδάρος επισκέφτηκε το concept store Graffito για τις click away αγορές του

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags