Facebook Pixel «Ξυπνήστε, δεν παίζουμε με Μπαρτσελόνες!»
Life
| 2012-09-16 19:29:00

«Ξυπνήστε, δεν παίζουμε με Μπαρτσελόνες!»

«Ξυπνήστε, δεν παίζουμε με Μπαρτσελόνες!»

Έξαλλος με τους παίκτες της Ξάνθης ήταν ο Χρήστος Πανόπουλος, μετά τη λήξη του αγώνα με την Κέρκυρα. Οι ακρίτες έμειναν στο 1-1 με τους Φαίακες, τη στιγμή που θα μπορούσαν να πάρουν το «διπλό». Έτσι, ο μεγαλομέτοχος της Skoda θέλησε να αφυπνήσει άπαντες στο σύλλογο και, με δήλωσή του, τόνισε πως θα πρέπει να ξυπνήσουν οι ποδοσφαιριστές, αφού δεν παίζουν με Μπαρτσελόνες και συμμετέχουν στο χειρότερο πρωτάθλημα!

«Είναι μεγάλη ντροπή, πρώτα για τον προπονητή και εν συνεχεία για τους ποδοσφαιριστές να παρουσιάζουν την εικόνα που παρουσίασαν σήμερα απέναντι στην ομάδα της Κέρκυρας. Την ίδια εικόνα, για να μην κοροϊδευόμαστε, παρουσίασαν και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, την ίδια κακή εικόνα παρουσίασαν και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, με εξαίρεση ένα 25λεπτο.

Δυστυχώς κάποιοι στη Σκόντα Ξάνθη πιστεύουν ότι η ομάδα αγωνίζεται στο Ισπανικό Πρωτάθλημα και όχι μόνον αυτό, αλλά ότι κάθε Κυριακή παίζουν με την Μπαρτσελόνα. Όλοι αυτοί οφείλουν να ξυπνήσουν και να καταλάβουν ότι η συγκεκριμένη ομάδα συμμετέχει στο χειρότερο πρωτάθλημα από άποψης ποιοτικότητας ομάδων, ίσως από ίδρυσης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Υπάρχουν ομάδες που πιθανόν να μην έχουν παίκτες να συμπληρώσουν 18άδα και 19άδα και αν έχουν, είναι νέα παιδιά που τα βάζουν γιατί δεν έχουν τίποτα άλλο. Άρα λοιπόν, όσοι συμμετέχουν σ' αυτήν την ομάδα που λέγεται Σκόντα Ξάνθη να ξυπνήσουν από τον ύπνο τους, να τσιμπηθούν και να καταλάβουν ότι δεν παίζουν κάθε Κυριακή με Μπαρτσελόνες.

Συγχαρητήρια στον προπονητή της Κέρκυρας και στους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σ' αυτήν, γιατί με τέτοια προβλήματα παλεύουν για το καλύτερο. Τους εύχομαι, ειλικρινά, καλή συνέχεια», ανέφερε στη δήλωσή του ο Πανόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags