Facebook Pixel Μπουτίκ... αγνοείται
Life
| 2012-09-26 20:03:00

Μπουτίκ... αγνοείται

Μπουτίκ... αγνοείται

Από την πλευρά των υπευθύνων του ΠΑΟΚ υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι τα πάντα είναι έτοιμα όσον αφορά το μαγαζί κάτω από την θύρα οκτώ. Και η διαμόρφωση του χώρου, αλλά και από τα προϊόντα. Αυτό που εκκρεμεί έχει να κάνει με το νέο ΑΦΜ της εταιρία που θα συσταθεί, μία διαδικασία που έχει κολλήσει πανελληνίως.

Πρόκειται για το Γενικό Εμπορικό Μητρώο, το νέο… γρήγορο και ηλεκτρονικό σύστημα μέσα από το οποίο το κράτος εγκρίνει την δημιουργία εταιρίας, ένα σύστημα το οποίο εδώ και λίγες ημέρες έχει «πέσει». Ένα ηλεκτρονικό πρόβλημα δημιουργεί αυτή την καθυστέρηση και προφανώς η διαδικασία δεν θα ολοκληρωθεί για να ανοίξει η μπουτίκ την Κυριακή. Αυτό έγινε και λόγω της σημερινής απεργίας αλλά και με βάση το ότι την Παρασκευή οι εφορίες είναι κλειστές.

Από την επόμενη εβδομάδα λοιπόν αναμένονται εξελίξεις για το κατάστημα, αν και θα πρέπει να αναφερθεί ότι η πολυσυζητημένη συμφωνία με την UMBRO ακόμη δεν έχει υπογραφεί!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα φανέλα του ΠΑΟΚ θα πωλείται με 49 ευρώ, ενώ πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και πάλι η λειτουργία του e-store το οποίο λέγεται ότι θα δώσει αρκετές λύσεις σε ανθρώπους που δεν μπορούν να βρεθούν στην μπουτίκ της Τούμπας.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags