Facebook Pixel Τιμή και συγκίνηση για τον Μπέμπη...
Life
| 2012-10-08 21:33:00

Τιμή και συγκίνηση για τον Μπέμπη...

Τιμή και συγκίνηση για τον Μπέμπη...

Στιγμές γεμάτες έντονη συγκίνηση εκτυλίχθηκαν την Δευτέρα στο γήπεδο «Σπύρος Γιαλαμπίδης» του Ταύρου. Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού διοργάνωσαν μαζί με τους παλαίμαχους του Φωστήρα φιλικό, τιμώντας τον Θανάση Μπέμπη. Ο αγώνας, πέρα από την βράβευση του βετεράνου άσου είχε για ακόμη μία φορά κοινωνικό χαρακτήρα, αφού επιδίωξή του ήταν να στηριχθούν οι κοινωνικά ευπαθείς ομάδες σε Ταύρο και Μοσχάτο.

Ο Μπέμπης θυμήθηκε μεγάλες στιγμές από το παρελθόν του, όπως και όλοι έδωσαν το παρών στο ματς. Ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Φωστήρα, αντικρίζοντας την σημαία του Ολυμπιακού έπεσε στο χορτάρι και σκύβοντας την φίλησε, δείχνοντας τη μεγάλη αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Υπήρξαν μάλιστα παλαίμαχοι που δάκρυσαν από αυτήν την κίνηση.

Ο Μπέμπης τιμήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον αντιπρόεδρο Σάββα Θοεδωρίδη να του απονέμει πλακέτα. Παράλληλα, τον σπουδαίο πρώην ποδοσφαιριστή βράβευσαν ο Δήμαρχος Ταύρου-Μοσχάτου Ανδρέας Ευθυμίου, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π., Στέλιος Μπρατσώλης, το μέλος της διοίκησης Κώστας Χολέβας και ο Αντιδήμαρχος Πειραιώς, Αντώνης Θεοδώρου. Ο παλαίμαχος άσος τιμήθηκε και από τους βετεράνους των Ολυμπιακού και Φωστήρα.

Οι δύο ομάδες έδωσαν μετά την εκδήλωση φιλικό ματς. Στο γήπεδο του Ταύρου βρέθηκε αρκετός κόσμος για να δει τους βετεράνους του Ολυμπιακού να φτάσουν στον 600ό αγώνα τους. Ένα παιχνίδι που έγινε και πάλι για κοινωνικό σκοπό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags