Facebook Pixel «Οι… "μάγοι" κάνουν το άσπρο… μαύρο»!
Life
| 2012-10-11 22:38:00

«Οι… "μάγοι" κάνουν το άσπρο… μαύρο»!

«Οι… "μάγοι" κάνουν το άσπρο… μαύρο»!

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Βαγγέλης Βλάχος στα όσα δήλωσε ο Βασίλης Τσιάρτας για την περίοδο της κοινής τους παρουσίας στην ΑΕΚ...

Ο πρώην προπονητής της Ένωσης δήλωσε στο aek365 τα εξής:

«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μπω στη διαδικασία αντιπαράθεσης με ανθρώπους που ήταν συνεργάτες μου και μάλιστα στην ομάδα της καρδιάς μου. Και δεν θέλω με κανένα τρόπο να μπω σε αυτό το τριπάκι της απομυθοποίησης προσώπων που βλέπουμε στην ΑΕΚ. Εξάλλου, θα έδινα σημασία και θα στεναχωριόμουν αν αυτά που είπε ο Βασίλης τα έλεγε ο Μαύρος, ο Μπάγιεβιτς, ο Μανωλάς, ο Νικολάου, ο Πανταζής... Όταν ένας άνθρωπος αποποιείται των ευθυνών του και των λαθών του, κάνει το μεγαλύτερο λάθος. Εξάλλου οι... μάγοι έχουν τον τρόπο να κάνουν το άσπρο... μαύρο.

Μία ομάδα είναι μία αλυσίδα με πολλούς κρίκους και όλοι έχουν ευθύνες όταν κάτι δεν πάει καλά. Εμένα με γύρισε στην ΑΕΚ ένας άνθρωπος που μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στην οικογένειά μου και είμαι πολύ ευτυχισμένος για αυτό. Όλοι μαζί, αναλάβαμε την ομάδα στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Τουλάχιστον για αυτό δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανένας. Εγώ γεννήθηκα ΑΕΚτζής και δεν προέκυψα από... τις περιστάσεις. Έκλαιγα για την ομάδα όταν ήμουν παιδάκι, έκλαψα και στα 50 μου ως προπονητής. Άλλοι κλαίνε μόνο όταν η μπίλια δεν κάθεται στο... 10. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον κ. Λίνεν. Αναλαμβάνει πραγματικά μία πολύ καλή ομάδα, με ταλαντούχους νεαρούς παίκτες και άψογους παλιούς από κάθε άποψη.

Όσα έχω πει δεν τα παίρνω πίσω. Αυτή η ομάδα μπορεί φέτος να τερματίσει στην 5η-6η θέση από το τέλος, του χρόνου να πάει πολύ καλύτερα και σε δύο χρόνια να μιλάμε για μία πραγματικά μεγάλη ομάδα. Όσο για τα 500.000 ευρώ που έπαιρνε το τεχνικό τιμ, δυστυχώς δεν μπορώ να τα... δείξω γιατί τα έβγαλα στο εξωτερικό και με κυνηγάει το ΣΔΟΕ».

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags