Facebook Pixel Ο Σιμάο ανοίγει το δρόμο της 11άδας για Βιτόλο
Life
| 2011-07-31 20:02:00

Ο Σιμάο ανοίγει το δρόμο της 11άδας για Βιτόλο

Ο Σιμάο ανοίγει το δρόμο της 11άδας για Βιτόλο

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ψάχνονται με την απόφαση του ΠΑΟ να πουλήσει τον Σιμάο για λίγα χρήματα, την ώρα που ο Φερέιρα δείχνει να τον εμπιστεύεται. Στην πιάτσα ήδη ακούστηκαν πολλά...
 

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει ξετρελαθεί με την ποιότητα και την τεχνική του Σιμάο, παρόλα αυτά θεωρεί ότι είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Με πολλά τρεξίματα, σκληρός, που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Βλέπει, όμως, τον Γόντικα που θέλει να τον πουλήσει και αναρωτιέται... Φυσικά στην ομάδα υπάρχει πλέον και ο Βιτόλο. Κι αυτός, όπως υποστηρίζουν κάποιοι, είναι ο λόγος που ο προεδρεύων αντιπρόεδρος θέλει να αποχωρήσει ο νεαρός Μοζαμβικιανός.

Προκειμένου να έχει σίγουρη θέση στην 11άδα μία μεταγραφή που του πιστώθηκε, όπως είναι αυτή του Βιτόλο. Γιατί με 800-900 χιλ. που δίνουν -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σιμάο, δεν δίνεις έναν παίκτη σε αυτή την ηλικία, που αγωνίζεται και προσφέρει πολλά σε μία τόσο νευραλγική θέση.

Πολύ περισσότερο όταν δίπλα του είναι παίκτες όπως ο Κατσουράνης, για παράδειγμα, που χρειάζεται συμπαίκτες για τη βρώμικη δουλειά δίπλα του, με πολλά τρεξίματα... Εκτός αν θεωρούν στον Παναθηναϊκό πως μπορεί να βγάλει ολόκληρη τη χρονιά μόνος του ο Βιτόλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags