Facebook Pixel «Αν με θέλουν πολύ, έρχομαι Ελλάδα»
Life
| 2011-08-02 21:10:00

«Αν με θέλουν πολύ, έρχομαι Ελλάδα»

«Αν με θέλουν πολύ, έρχομαι Ελλάδα»

Θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος τόνισε πως αν μία ομάδα του δείξει πως τον θέλει πραγματικά, τότε θα πει το “ναι” και θα αψηφήσει την οικονομική κρίση που υπάρχει στην χώρα μας. Έτσι λοιπόν, φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό...

Διαβάστε μερικές ερωτήσεις από την συνέντευξή του στο contra.gr:

- Ολοένα και πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον επαναπατρισμό σου; Σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψεις στην Ελλάδα;

"Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Σιένα και έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Όμως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Αλλά δεν θέλω να σχολιάσω κάτι και πιστεύω ότι είναι δύσκολο να αλλάξει αυτό".

- Η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, σε όλους τους τομείς, αποθαρρύνει την επιστροφή σου;

"Δε διάγουμε και τις καλύτερες μέρες σαν χώρα. Η οικονομική κρίση έχει αγγίξει και τους μεγάλους του μπάσκετ. Όμως και 3-4 χρόνια πριν το μπάσκετ στην Ελλάδα πέρα από τις δύο υπερδυνάμεις είχε ομάδες χωρίς ιδιαίτερη δυναμική και οργάνωση. Αυτό πρέπει να αλλάξει".

- Τι θα παίξει ρόλο στην απόφαση σου, όταν έρθει η ώρα να αλλάξεις ομάδα;

"Πάντα στις αποφάσεις της καριέρας μου έπαιζε ρόλο το πόσο με ήθελε η ομάδα και ο προπονητής. Έχει σημασία να ταιριάζει ο παίκτης στο σύστημα που θέλει να παίξει ο προπονητής. Αυτό είναι ο πρωταρχικός λόγος στις αποφάσεις μου. Οπότε αν έρθει μια ελληνική ομάδα και μου δείξει πόσο με θέλει δε θα ήταν τροχοπέδη η οικονομική κρίση. Για μένα δεν είναι το μοναδικό δέλεαρ αυτό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags