Facebook Pixel Μενού για αναλύσεις
Life
| 2011-08-06 13:36:00

Μενού για αναλύσεις

Μενού για αναλύσεις

Η κλήρωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Σούπερ Λίγκας αποτελεί πλέον από χθες ένα γεγονός. Ενα σημαντικό, μάλιστα, γεγονός για τους λάτρεις της μπάλας. Γράφει ο Τάσος Παπαχρήστου.

Είτε πρόκειται για τους αγανακτισμένους, από όλα όσα έχουν προκύψει τους τελευταίους μήνες στο ποδόσφαιρό μας, είτε για τους φανατικούς, τους αδιάφορους με λίγα λόγια, στις ημέρες και στα γεγονότα ντροπής.

Αυτή τη φορά τα μπαλάκια στριφογύρισαν χωρίς τις τυμπανοκρουσίες, τις φανφάρες και τη χλιδή παλαιότερων χρόνων. Το μενού με τις 30 αγωνιστικές βρίσκεται πλέον στα χέρια των φιλάθλων που, σε αντίθεση με τους περισσότερους προπονητές, λατρεύουν τις αναλύσεις και τα συμπεράσματα για ένα εύκολο ή ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Ολοι, όμως, οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου εν Ελλάδι γνωρίζουν ότι φέτος οι ομάδες μας, πλην ίσως του Ολυμπιακού -και αυτό το συζητάμε προς το παρόν-, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, έχουν αγοράσει παίκτες από τα χαμηλά ράφια της αγοράς. Ορισμένοι, μάλιστα, και από... πανέρια με προσφορές παικτών. Μοιραία λοιπόν και το θέαμα, που θα παρουσιάσουν οι 16 ομάδες, ίσως να είναι δυσανάλογο του ενδιαφέροντος.

Τα εισιτήρια που θα κοπούν φέτος, μάλλον, θα είναι λιγότερα σε σχέση με πέρυσι και λογικά θα ακολουθήσουν, σε μέσο όρο, την πτωτική πορεία πωλήσεων και των εισιτηρίων διαρκείας που παρατηρείται στις περισσότερες ομάδες.

Μόνον ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν καταφέρει να συγκρατήσουν τους πελάτες τους μέχρι σήμερα και πάλι όχι στα περσινά νούμερα.

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags