Facebook Pixel Πώς ...ΠΑΣ χωρίς Κοστάντσο;
Life
| 2011-08-12 21:52:00

Πώς ...ΠΑΣ χωρίς Κοστάντσο;

Πώς ...ΠΑΣ χωρίς Κοστάντσο;

Μπορεί να μη σημαίνει τίποτα, μπορεί και... πολλά, όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής-δίχως να είναι τραυματίας- τον Φράνκο Κοστάντσο για το φιλικό του Σαββάτου στα Γιάννινα...

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού λοιπόν σε ένα φιλικό συνθηκών... Σούπερ Λίγκας, εκτός έδρας, προτίμησε για δικούς τους λόγους να μην πάρει τον Αργεντινό γκολκίπερ, ο οποίος και βέβαια λογίζεται ως ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας... Φυσικά, αυτό μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα, αλλά σίγουρα αποτελεί έκπληξη πρώτου μεγέθους...

Κατά τα άλλα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον φιλικό εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (21:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα με μία απογευματινή προπόνηση.

Οι Τοροσίδης και Τζιμπούρ ξεκίνησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι δύο παίκτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην φάση του προγράμματος που πρέπει να αντιμετωπιστεί η φλεγμονή που έχει δημιουργηθεί στο σημείο του τραυματισμού τους και ακολουθούν αντιφλεγμονώδη θεραπεία και φυσικοθεραπεία. Σε τρεις με τέσσερις ημέρες θα γίνει επανεκτίμηση της πορείας αποκατάστασης των τραυματισμών τους, προκειμένου να περάσουν στο επόμενο στάδιο της αποκατάστασής τους.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Μέγιερι, Δασκαλάκης, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φετφατζίδης, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ριέρα, Κάταϊ, Φέισα, Φουστέρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Τοροσίδης, Τζιμπούρ, Γκαλίτσιος, Κοστάντσο, Παπαδόπουλος, Σουμπίνιο, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν στις 9 το πρωί του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags