Facebook Pixel Δεν ΠΑΣ πουθενά!
Life
| 2011-08-13 22:58:00

Δεν ΠΑΣ πουθενά!

Δεν ΠΑΣ πουθενά!

Δυο βδομάδες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Καβάλα, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ντεμπούτο των Φέισα και Γέστε..

Στα... φρέσκα κουλούρια λοιπόν, ο Φέισα, που μπήκε αλλαγή αντί του τραυματία Ιμπαγάσα (πρόβλημα στο γόνατο, θα κάνει μαγνητική), ήταν θετικός, δείχνοντας πως αν μη τι άλλο "κατέχει" τη θέση. Από την άλλη, ο Γέστε που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο δεν βρήκε ποτέ ρυθμό (αν κι είχε καλές στιγμές, όπως ένα φάουλ και κάποιες μεμονωμένες ενέργειες) και παρασύρθηκε από την υπόλοιπη μετριότητα.

Μηδέν οξέα, μηδέν λιπαρά...

Δεν θα ήταν υπερβολικό να πούμε οτι σε όλο το πρώτο μέρος στους "Ζωσιμάδες" το πιο ενδιαφέρον κομμάτι ήταν ο τραυματισμός του Ιμπαγάσα στο γόνατο στο 11`, με τον Αργεντινό να παραχωρεί τη θέση του στον Φέισα και τον Βαλβέρδε να τον ζώνουν τα φίδια...

Κατά τα άλλα, τίποτα! Ο τεχνικός του Ολυμπιακού παρέταξε μια αρκετά πειραματική 11άδα με Δασκαλάκη, Μανιάτη, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Βαλεριάνο, Ιμπαγάσα, Ουρτάδο, Χαβίτο και Ριέρα, Πάντελιτς και Κατάι. Τα καλά νέα ήταν ο Φέισα πάντως, μιας και ο Σέρβος έδειξε να έχει τρεξίματα, κάνοντας σε σχέση με τους άλλους πολύ καλή εμφάνιση.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν το χειρότερο φετινό ημίχρονο των ερυθρολεύκων φέτος, με τους παίκτες του Βαλβέρδε σε ένα γενικά κακό ματς, να μην έχουν ούτε μια ευκαιρία. Μάλιστα, αν στο 39` ο Πάντος (που αποθεώθηκε) δεν υποδεικνυόταν λανθασμένα σε θέση οφσάιντ και μετρούσε το γκολ, τα πράγματα θα ήταν σαφώς χειρότερα...

Τους άλλαξε όλους

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν για τον Ολυμπιακό οι Μέγερι, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Μιραλάς, Γκρμπιτς, Φετφατζίδης, Γέστε, Φουστέρ και Ποτουρίδης, μένοντας μέσα σε σχέση με το πρώτο μέρος μόνο ο Φέισα.

Με τις αλλαγές κάπως... κουνήθηκε η ομάδα, αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός ήταν άχρωμος, άοσμος και ακίνδυνος. Στο 71` ο ΠΑΣ είχε την καλύτερη ευκαιρία στο ματς, όταν ο Μπεσέρα εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι και ο Μιχαήλ με κεφαλιά από κοντά έχασε την ευκαιρία να σκοράρει.

Μ` αυτά και μ` αυτά μπήκαμε στο τελευταίο 20λεπτο... αγγαρεία, όπου το αποτέλεσμα, το 0-0, παρέμεινε αναλλοίωτο. 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φέγκρους (83' Κηπουρός), Πάντος, Βάντερσον (59' Μιχαήλ), Μπουζίντ, Κεϊτά (59' Γεωργίου), Λίλα (81' Βίλα), Πατσατζόγλου, Ντε Βινσέντι (70' Ανδράλας), Κώτσιος (87' Χουτ), Τζάνης (59' Μπεσέρα), Μπακαγιόκο (70' Κουέβας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δασκαλάκης (46' Μέγερι), Μανιάτης (46' Χολέμπας), Παπάζογλου (46' Μέλμπεργκ), Μαρκάνο (46' Ποτουρίδης), Βαλεριάνος (46' Μοδέστο), Ιμπαγάσα (16' Φέισα), Ουρτάδο (46' Γέστε), Χαβίτο (46' Γκρμπιτς), Ριέρα (46' Φετφατζίδης), Πάντελιτς (46' Μιραλάς), Κατάι (46' Φουστέρ).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags