Facebook Pixel Αποδεικνύει ότι είναι... Τόρο
Life
| 2011-08-16 00:25:00

Αποδεικνύει ότι είναι... Τόρο

Αποδεικνύει ότι είναι... Τόρο

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που προκύπτουν με τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο διεθνής αμυντικός του Θρύλου ξεκίνησε τρέξιμο και κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβει την αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στη Καβάλα.

Ευχάριστα είναι τα μαντάτα στον Ολυμπι9ακό αναφορικά με την πορεία αποθεραπείας του Βασίλη Τοροσίδη. Ο διεθνής αμυντικός ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε φυσικοθεραπεία και τρέξιμο και κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τις ανάγκες της αναμέτρησης της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος κόντρα στην Καβάλα.

Από την πλευρά του ο Ράφικ Τζιμπούρ συνέχισε το πρόγραμμα φυσικοθεραπείας που ακολουθεί και πιθανότατα αύριο θα περάσει από νέο έλεγχο, ώστε να διαπιστωθεί η πορεία αποθεραπείας του.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το ρεπό που έδωσε στους παίκτες του την Κυριακή, είδε το απόγευμα της Δευτέρας το προπονητικό κέντρο στου Ρέντη να γεμίζει, καθώς οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στη σκληρή δουλειά, για να είναι έτοιμοι όταν πρέπει στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Οι »ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις 7 το απόγευμα στο προπονητήριο του Ρέντη και ξεκίνησαν έτσι την προετοιμασία τους για το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης με τη Γαλατασαράι, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη στις 9 το βράδυ.

Ο Ιμπαγάσα θα υποβληθεί αύριο Τρίτη σε μαγνητικό αρθρογράφημα, προκειμένου να επανεξεταστεί το σημείο του τραυματισμού του.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (17/8, 21:00) με τη Γαλατάσαραϊ, με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.

ΠΗΓΗ: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags