29/09/21 - 18:13

Απίστευτη αποκάλυψη για τον Mad Clip - Το... κόλπο για να κλέψουν τα λεφτά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη αποκάλυψη για τον Mad Clip - Το... κόλπο για να κλέψουν τα λεφτά του (ΒΙΝΤΕΟ)
630views

Το κινητό αλλά και ο σταυρός του Mad clip, αξίας και αυτός, πολλών χιλιάδων ευρώ, που αναζητούσαν οι συγγενείς του, είχαν βρεθεί τελικά ανάμεσα στα συντρίμμια του μοιραίου αυτοκινήτου, κατά τη διάρκεια της πρώτης αυτοψίας του οχήματος από τον εμπειρογνώμονα.

Ο κατά κόσμων Πήτερ Αναστασόπουλος κυκλοφορούσε πάντα με αρκετά μετρητά επάνω του, ήταν κάτι το οποίο γνώριζαν όλοι με τους οποίους συναναστρεφόταν και ειδικά οι πολύ κοντινοί του άνθρωποι και φίλοι. Όταν, λοιπόν, σύμφωνα, με πληροφορίες, συγγενικό του πρόσωπο έφτασε στο τμήμα για να ενημερωθεί για τα όσα γνώριζαν ως τότε οι αξιωματικοί για τις συνθήκες του τροχαίου, εκείνος θέλησε να μάθει πόσα χρήματα είχαν βρεθεί στη σορό του, προκειμένου να τα παραλάβει.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση ωστόσο, είναι ότι όταν οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον συγγενή ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, καθώς ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία για αυτές τις περιπτώσεις, εκείνος επέμενε, ζητώντας μάλιστα, έστω και τα μισά και επί τόπου, για να λήξει το θέμα εκεί. Και αυτό το αίτημά του, όμως, δεν ικανοποιήθηκε, με αποτέλεσμα τελικά, να φύγει από το τμήμα, με άδεια τα χέρια.

Τα 8 χιλιάδες ευρώ τελικά και ως ορίζεται, κατατέθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, προκειμένου, εν συνεχεία να αποδοθούν στους νόμιμους κληρονόμους του άτυχου τράπερ.

Εν τω μεταξύ, το κινητό αλλά και ο σταυρός του Mad clip, αξίας και αυτός, πολλών χιλιάδων ευρώ, που αναζητούσαν οι συγγενείς του, είχαν βρεθεί τελικά ανάμεσα στα συντρίμμια του μοιραίου αυτοκινήτου, κατά τη διάρκεια της πρώτης αυτοψίας του οχήματος από τον εμπειρογνώμονα.

Οι συγγενείς του, άλλωστε, από τη πρώτη στιγμή, ζήτησαν να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο δημοφιλής τράπερ έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αν υπήρχαν κι άλλοι εμπλεκόμενοι στο δυστύχημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ