Facebook Pixel Άκου Πύρρο...
| 2015-07-02 20:45:00

Άκου Πύρρο...

Άκου Πύρρο...

Ο Γιώργος Κογκαλίδης πρώτα απαντάει στο ...κλάμα του Πύρρου Δήμα και στη συνέχεια αναρωτιέται αν τα …καλαμπαλίκια τα άφησε στο ταπί, ή αν τα έκοψαν οι σύντροφοί του.

Διάβασα το …παράπονό σου, ότι "μου είπανε ότι είμαι Αλβανός και δεν έχω το δικαίωμα να μιλάω". Απ΄ όπου κι αν είσαι έχεις δικαίωμα να μιλάς κι όποιος επιχειρήσει να σου το στερήσει είναι απλά ρατσιστής (δηλαδή βλάκας). Με άγγιξαν τα λόγια σου… Είπες: "Εγώ πράγματι μεγάλωσα στην Αλβανία. Κι επειδή έζησα ό,τι γινόταν εκεί, αρνούμαι την αλβανοποίηση στην οποία οδηγείται η ελληνική κοινωνία.

Αρνούμαι τα παιδιά μας να στέκονται σε ουρές για 1 κιλό τυρί, ή 10 αυγά, ή 60 γραμμάρια κιμά (αμφιβόλου προελεύσεως) κάθε μήνα, με ένα κουπόνι στο χέρι όπως στάθηκα εγώ. Αρνούμαι να μεγαλώσουν με έναν Χότζα πάνω από το κεφάλι τους και τον φόβο στην ψυχή τους. Επειδή ευτυχώς οι περισσότεροι από εσάς που με βρίζετε για προδοσίες και άλλου τέτοιου είδους ακρότητες, δεν το έχετε ζήσει, ελπίζω να το φαντάζεστε αλλά να μην το ζήσετε ποτέ".

Άκου Πύρρο. Εγώ μεγάλωσα στην Αθήνα. Είμαι λίγο μεγαλύτερος (έξι χρόνια) από σένα και Χότζα δεν έζησα. Επειδή προέρχομαι από οικογένεια αγωνιστών, με τον παππού μου εξόριστο και τον πατέρα μου να παλεύει για τα δικαιώματα του εργάτη, φόβο δεν νιώσαμε στο σπίτι μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ebasket.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags