Facebook Pixel Βασιλιάς Κάρολος: Φωτογραφία που σοκάρει για τον Βασιλιά Κάρολο - Ανησυχία για την υγεία του - Δείτε καλά τα χέρια του!
Life
| 2022-09-16 09:20:00

Φωτογραφία που σοκάρει για τον Βασιλιά Κάρολο - Ανησυχία για την υγεία του - Δείτε καλά τα χέρια του!

Sportdog Team
Φωτογραφία που σοκάρει για τον Βασιλιά Κάρολο - Ανησυχία για την υγεία του - Δείτε καλά τα χέρια του!

H Daily Star ρώτησε τον λέκτορα, Dr. Gareth Nye του πανεπιστημίου του Chester να δώσει μια πιο επιστημονική απάντηση σχετικά με το τι μπορεί να προκαλεί αυτό το πρόβλημα στον νέο βασιλιά...

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στο νέο βασιλιά της Βρετανίας, Κάρολο Γ’.

Η ανακήρυξη του ως βασιλιάς και οι συχνές δημόσιες εμφανίσεις του παρατηρούνται προσεκτικά από χρήστες των social media.

Πλέον έχουν βάλει στο στόχαστρο τα… δάχτυλα τον χεριών του επειδή είναι κόκκινα και πρησμένα. Παρόλο που παραμένει ανεπιβεβαίωτο το τι μπορεί να προκαλεί αυτό το αποτέλεσμα, πολλοί ειδικοί έχουν ήδη διατυπώσει τις θεωρίες τους, σύμφωνα με τη Daily Star.

H Daily Star ρώτησε λοιπόν τον λέκτορα, Dr. Gareth Nye του πανεπιστημίου του Chester να δώσει μια πιο επιστημονική απάντηση σχετικά με το τι μπορεί να προκαλεί αυτό το πρόβλημα στον νέο βασιλιά και ο ίδιος έδωσε πολλές εξηγήσεις με την επικρατέστερη να είναι το οίδημα. Παρατηρείται συνήθως στις ηλικίες άνω των 65 και προκαλεί τα συμπτώματα του νέο βασιλιά ενώ μια άλλη πιθανή αιτία σύμφωνα με τον Nye, είναι η αρθρίτιδα. Ο Κάρολος ενδέχεται να πάσχει από ψωριασική αρθρίτιδα καθώς σε αυτήν την περίπτωση, τα δάχτυλα των χεριών πιάνονται, γίνονται σκληρά, πονάνε και είναι πρησμένα.

 

«Τα έχει χαμένα χωρίς την Βασίλισσα»: Η viral εικόνα του Καρόλου Γ΄ που έκανε τους πάντες ν’ απορήσουν

Η τελευταία εβδομάδα υπήρξε τεράστιας σημασίας για το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ «έφυγε» σε ηλικία 96 ετών και άφησε τον θρόνο μετά από 70 ολόκληρα χρόνια, σηματοδοτώντας το τέλος μίας ολόκληρης εποχής.

Ο «αντικαταστάτης» της δεν ήταν άλλος από τον νέο Βασιλιά, τον Κάρολο τον Γ΄. Ο γιος της Ελισάβετ (που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της λίστας με τους μακροβιότερους μονάρχες στην ιστορία, πίσω μονάχα από τον Λουδόβικο τον 14ο) ανέλαβε το αξίωμα εν μέσω βαρύτατου κλίματος, καθώς σύσσωμο το Νησί πενθεί για την απώλεια της Βασίλισσας.

Από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στον θρόνο δεν ήταν λίγοι αυτοί που μιλούσαν για τις ιδιοτροπίες του Βασιλιά, με την εικόνα του με τα πρησμένα δάχτυλα να προκαλεί ανησυχία στο ευρύ κοινό, μιας και δε θεωρήθηκε «φυσιολογική».

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα ο Κάρολος παρουσιάζεται ελαφρώς… χαμένος και αδυνατεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας του θέσης, δείχνοντας να βρίσκεται έξω από τα νερά του και σε καμία περίπτωση έτοιμος για να ηγηθεί της Αγγλίας.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η δημόσια εμφάνισή του πριν από μερικές ώρες, εκεί που φαίνεται να έχει κουμπώσει εντελώς λάθος το σακάκι του, με το αποτέλεσμα να είναι ελαφρώς… κωμικό και να προκαλεί θυμηδία.

Δείτε παρακάτω την εικόνα και θα καταλάβετε γιατί ο Βασιλιάς σχολιάστηκε τόσο αρνητικά:

Πηγή: instanews.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags