05/12/12 - 17:12

Περιπολία Καμμένου-Χαϊκάλη στο νέο κοίτασμα

Περιπολία Καμμένου-Χαϊκάλη στο νέο κοίτασμα
38.283views

Αμέσως μόλις μαθεύτηκαν οι εκτιμήσεις της Deutche Bank, για κοίτασμα φυσικού αερίου νότια της Κρήτης, κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έσπευσε στην περιοχή με ειδικό βυτιοφόρο για να το μαζέψει, πριν προλάβουν οι δανειστές και οι συνεργάτες τους.

Με ένα σκάφος ειδικά κατασκευασμένο να μαζεύει Φυσικό Αέριο, χάρη στη μεγάλη αποροφητική σκούπα της πρύμνης, τα δύο κορυφαία στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κατέπλευσαν στη θάλασσα νότια της Κρήτης, για να μαζέψουν όσο περισσότερο κοίτασμα προλάβουν, προς όφελος της πατρίδας.

Για το λόγο αυτό συνέστησαν ήδη Εταιρία Εκμετάλλευσης κοιτασμάτων, στα πρότυπα της Ρωσικής «Gazprom», με την συμμετοχή και του Θεού της Ελλάδας (δηλαδή του εκπροσώπου Του, της Εκκλησίας), που είναι προφανώς υπεύθυνος για την ύπαρξη του κοιτάσματος εντός της ΑΟΖ. Η εταιρία θα βοηθήσει να μη χαθεί πολίτιμος χρόνος και να αρχίσει η χώρα να εισπράτει αμέσως από τα κοιτάσματα τα «Απειρομύρια» που δικαιούται και τα οποία όπως είναι γνωστό, της στέρησαν οι προδότες πολιτικοί, συνεργάτες των τοκογλύφων δανειστών.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σκοπεύει να διεκδικήσει το κοίτασμα που  ανέφερε η Deutche Βανκ με βάση την συνθήκη του Διεθνούς Δικαίου «Γιούργια», σύμφωνα με την οποία, όποιος το βρει, το κρατάει. Όπως έκανε μάλιστα σαφές, η πρώτη μπάζα που θα μαζέψει με τον αποροφητήρα του σκάφους του, θα δοθεί, τιμής ένεκεν, για διπλασιασμό των μισθών των υπαλλήλων της Βουλής, που τόσο συμπάθησε ο Πάνος Καμμένος τελευταία. Και όπως πάντα, κατέληξε: «Είμαστε πολλοί, Είμαστε Ανεξέλεγκτοι, Είμαστε Έλληνες».

Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ