Facebook Pixel Σάββας Καλεντερίδης: Σε τραγική κατάσταση η Τουρκία!
Life
| 2021-11-29 18:20:00

Αποκάλυψη αναλυτή! Ο Ερντογάν τελείωσε - Οι Τούρκοι γίνονται φτωχότεροι

Sportdog Team
Αποκάλυψη αναλυτή! Ο Ερντογάν τελείωσε - Οι Τούρκοι γίνονται φτωχότεροι

Τρομάζει η πιο ανίκανη διαχείριση χώρας στον κόσμο.

Σάββας Καλεντερίδης: Σε τραγική κατάσταση η Τουρκία! Όλοι θα γίνουν φτωχότεροι. Τρομάζει η πιο ανίκανη διαχείριση χώρας στον κόσμο. Ο Ερντογάν τελείωσε

Την πολιτική κατάσταση στην Τουρκία που βιώνει βαθιά οικονομική κρίση, αναλύοντας το άρθρο του Χαλούκ Οζντάλγκα, από την Ahval, παρουσιάζει ο Σάββας Καλεντερίδης.

Ο Ερντογάν τελείωσε! Μεγάλη ζημιά θα προκαλέσει στην Τουρκία η περιπέτεια του AKP. Δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο που να έχει γίνει φτωχότερη τόσο γρήγορα.

Τόσο ανίκανη και παράλογη οικονομική διαχείριση δεν έχει ξαναδεί η Τουρκία στα 100 χρόνια ιστορίας της Δημοκρατίας. Η πιο ανίκανη οικονομική διαχείριση του κόσμου βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Τουρκία. Παρασύρει τη χώρα σε μια τρομερή πληθωριστική σπείρα. Όλοι θα γίνουν φτωχότεροι. Το γεγονός ότι η χειρότερη διαχείριση οικονομία και η χειρότερη εξωτερική πολιτκή στον κόσμο βρίσκονται στην ίδια χώρα, είναι κάτι που τρομάζει.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του www.infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή ZOOM στις 28 Νοεμβρίου 2021.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags