Facebook Pixel Sportdog.gr | Ευγενία Σαμαρά: "Η Στέλλα χωρίζει με τον Αστέρη" (BINTEO)
Life
| 2021-09-27 17:48:00

Ευγενία Σαμαρά: "Η Στέλλα χωρίζει με τον Αστέρη" (BINTEO)

Sportdog Team
Ευγενία Σαμαρά: "Η Στέλλα χωρίζει με τον Αστέρη" (BINTEO)

H Ευγενία Σαμαρά, η Στέλλα, στη σειρά του Alpha, «Σασμός», στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή, «Super Κατερίνα»

"Η Στέλλα αποφασίζει να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη, όχι γιατί πραγματικά είναι η επιθυμία της, αλλά γιατί καταλαβαίνει ότι ο άνθρωπός της έχει φύγει, δεν είναι μαζί της. Και του ζητάει να χωρίσουν με πόνο ψυχής" λέει η Ευγενία Σαμαρά, η Στέλλα, στη σειρά του Alpha, «Σασμός», στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή, «Super Κατερίνα». Ως Ευγενία, πώς κρίνει την απόφασή της Στέλλας; "Και σαν Ευγενία και σαν Στέλλα συμφωνούμε: στον έρωτα δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα αισθήματα".

Ο τηλεοπτικός χαρακτήρας της Στέλλας έχει κοινά με την καθημερινότητα της Ευγενίας; "Θα έλεγα ότι η Στέλλα είναι μια γυναίκα αρκετά δυναμική όπως είμαι εγώ αλλά όλο αυτό είναι και λίγο ψέμα. Είναι η άμυνά της να είναι σκληρή. Και στην προσωπική της ζωή με τους ανθρώπους της βγάζει αυτή τη γλύκα".

Η Αργυρώ, αρχικά, θέλει να μετακομίσει αλλά αλλάζει γνώμη, προσπαθεί να βρει μια δουλειά για να μείνει μόνιμα στην Κρήτη. "Η Στέλλα έχει καταλάβει ότι κάτι πάει στραβά με τον Αστέρη, αλλά θεωρεί ότι εκείνος αισθάνεται πιεσμένος με όλα όσα έχει στο μυαλό του… Θα φτάσει κοντά στο όνομά της Αργυρώς…". Στη σειρά, θα… "γίνει μεγάλος χαμός, θα έχει πολλά θανατικά». Όσο, για τον δολοφόνο του Στεφανή, «οι τηλεθεατές θα μάθουν το όνομά του την ερχόμενη εβδομάδα"!

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags