«Όλοι οι παίκτες επηρεάστηκαν από τα γεγονότα. Στη διάρκεια των επεισοδίων οι παίκτες μας ήταν στα αποδυτήρια, ενώ ο ΠΑΟΚ έκανε κανονικά προθέρμανση. Δεν ξέραμε αν θα γίνει το παιχνίδι. Αιφνιδιαστήκαμε όταν μας είπαν ότι αρχίζει σε δύο λεπτά. Ο ΠΑΟΚ, όμως, ήταν ο δίκαιος νικητής», τόνισε για το πρώτο παιχνίδι.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στη ρεβάνς, γιατί ξέρουμε ότι και οι αντίπαλοί μας θα είναι καλύτεροι. Είδαμε στο πρώτο ματς πολλά και ξέρουμε και τις αδυναμίες τους και τα δυνατά σημεία τους. Δεν μπορώ να δώσω προγνωστικά για το τι θα γίνει, ξέρω ότι είναι καλό το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα για μας. Συγκεντρώνω πληροφορίες, όπως μπορώ, Στην Ελλάδα είχα ένα μεταφραστή για τις ελληνικές εφημερίδες μαζί μου».

Για τις απουσίες του Σαλπιγγίδη και του Λάζαρ είπε: «Όπως θα είδατε στο πρώτο ματς, υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί παίκτες. Δεν με απασχολεί αν απουσιάζουν ο Σαλπιγγίδης και ο Λάζαρ. Ο αντίπαλος είναι πιο δυνατός από την Βοϊβοντίνα. Είναι ενισχυμένος και με έμπειρους παίκτες που προστέθηκαν τελευταία στο ρόστερ. Ωστόσο, έχω δει και που μπορούμε να χτυπήσουμε».

Τους παίκτες της Ραπίντ εκπροσώπησε ο αρχηγός της ομάδας, Στέφεν Χόφμαν, που επεσήμανε: «Θα προτιμούσαμε μία ισοπαλία με σκορ 1-1 στο πρώτο ματς, αλλά η στατιστική λέει ότι και η ήττα με 2-1 είναι καλό αποτέλεσμα για μας. Στην έδρα μας μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, απ' ότι στην Ελλάδα».

Οσο για το κλίμα στην ομάδα μετά από όσα έχουν γίνει, παραδέχθηκε: «Συζητούνται στην ομάδα, όπως και στον υπόλοιπο σύλλογο. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό ματς και αυτό είναι και πιο εύκολο, καθώς θα μπορούμε να κάνουμε ζέσταμα κανονικά και όχι στη φυσούνα. Θα πρέπει αν περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Θα ήταν, πάντως, άσχημο αν οι παίκτες δεν απασχολούνταν με τα θέματα που αφορούν στο σύλλογο».