Πάντως, ο Τζον Ουόλτερς έκανε ό,τι μπορούσε ώστε η Τσέλσι να νικήσει την Στόουκ με 4-0 και να βάλει τέλος στο αήττητο σερί των «potters» στο Μπριτάνια το οποίο κράταγε για 17 αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 29χρόνος Ιρλανδός πέτυχε αυτογκόλ στην εκπνοή του ημιχρόνου σε σέντρα του Αθπιλικουέτα ενώ στο 63' έστειλε και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σε κόρνερ του Μάτα.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε ο Μάτα έκανε το 3-0 ενώ στο 73' ο Εντέν Αζάρ σκόραρε με «βολίδα» από τα 30 μέτρα! Το άθλιο απόγευμα του Ουόλτερς συνεχίστηκε στις καθυστερήσεις όταν αντί να βάλει το γκολ της τιμής σε πέναλτι, σούταρε ψηλά και άστοχα!

Το υπέροχο γκολ του Γιώργου Καραγκούνη κόντρα στην Γουίγκαν δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει στην Φούλαμ τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο διεθνής Ελληνας μέσος άνοιξε το σκορ στο 22' με ωραίο σουτ αλλά οι «latics» ισοφάρισαν στο 71΄με ατομική ενέργεια του Φράνκο Ντι Σάντο.

Με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία δέκα λεπτά και σκόρερ τους Κεμπέ Λε Φόντρ και Πογκρέμπνιακ η Ρέντινγκ έκανε την ολική ανατροπή κόντρα στην Γουέστ Μπρομ που είχε προηγηθεί με τα γκολ του Λουκάκου και πήρε την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα με 3-2.

Η Σάντερλαντ δεν γνώρισε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στην Γουέστ Χαμ (3-0) στο «Στάδιο του Φωτός» ενώ οι αναμετρήσεις Νόριτς – Νιούκαστλ και Εβερτον-Σουόνσι. Ο Αποστολής Βέλλιος μπήκε σαν αλλαγή για τα «ζαχαρωτά» στο 83'. Τέλος με ανύπαρκτο πέναλτι η Σάουθαμπτον νίκησε με 1-0 την Αστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης. Ο Τζέι Ροντρίγκες κέρδισε το πέναλτι για τους «άγιους» με βουτιά καθώς δεν υπήρχε η παραμικρή επαφή με τον Ιντα Στίβενς. Η Βίλα που είχε δοκάρι με τον Μπέικερ στο δεύτερο μέρος, είναι πλέον στην 18η θέση της κατάταξης.

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής

ΚΠΡ - Τότεναμ 0-0

Άστον Βίλα - Σαουθάμπτον 0-1

(34' πέν. Λάμπερτ)

Έβερτον - Σουόνσι 0-0

Φούλαμ - Γουίγκαν 1-1

(22' Καραγκούνης / 71' Ντι Σάντο)

Νόριτς - Νιούκαστλ 0-0

Ρέντινγκ - Γουέστ Μπρομ 3-2

(82' Κεμπέ, 88' πέν. Λε Φόντρ, 90' Πογκρέμπνιακ / 19', 69' Λουκάκου)

Στόουκ - Τσέλσι 0-4

(45+3' αυτ, 62' αυτ. Γουόλτερς, 65' πέν. Λάμπαρντ, 73' Αζάρ)

Σάντερλαντ - Γουέστ Χαμ 3-0

(12' Λάρσον, 47' Τζόνσον, 74' Μακλίν)

Κυριακή 13 Ιανουαρίου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ (15:30)

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι (18:00)

Πηγή: sentragoal.gr