Τσέλσι, Αρσεναλ και η ασήκωτη «εφτάρα» από τη Σίτι (η χειρότερη ήττα της από το 1938) ήταν φορτίο δύσκολο να σηκώσουν στη σειρά ο Κρις Χιούτον και οι παίκτες του. Ωστόσο, μετά απ' όλα αυτά τα δύσκολα, η Νόριτς έδειξε χαρακτήρα επιβίωσης και επικράτησε 3-1 της Γουέστ Χαμ στο «Κάροου Ρόουντ», για να πάρει πολύτιμες ανάσες και να εξέλθει από την γραμμή του υποβιβασμού. Το ιδιαίτερο στην προκειμένη περίπτωση είναι πως βρήκε το σθένος να γυρίσει το ματς, καθώς τα Σφυριά ήταν εκείνα που προηγήθηκαν.

Οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν απόλυτα το Α' μέρος, ειχαν δοκάρι με τον Ντεμέλ στο 13' και με κοντινή προβολή του Μόρισον (32') πήραν κεφάλι στο σκορ. Ωστόσο, στην επανάληψη τα Καναρίνια βγήκαν από το... κλουβί για να τραγουδήσουν και το έκαναν με τρία... στιχάκια. Στο 54' ο Χούπερ ευστόχησε σε πέναλτι και στο 71' ο Χούπερ είδε τη βολίδα του να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως ο Σνόντγκρας έφερε τα πανηγύρια στους δικούς του, εκτελώντας υπέροχα ένα φαλτσαριστό γκολ-φάουλ.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων ο Φερ διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό 3-1, για να θυμήσει στη Γουέστ Χαμ ότι εκεί μέσα έχει να νικήσει από το 1973, δηλαδή για 15 ματς (8 ήττες, 7 ισοπαλίες). Η υπερπολύτιμη αυτή ανάσα βέβαια χρειάστηκε και την τύχη. Πως αλλιώς να το ονομάσεις όταν στο προηγούμενο παιχνίδι εντός έδρας με την Κάρντιφ, η Νόριτς είχε 31 σουτ και κανένα γκολ, ενώ τώρα είχε 12 σουτ, με τρία εξ αυτών να καταλήγουν στα δίχτυα...