Χρίζοντας φαβορί τον Δικέφαλο, ενώ αναφέρθηκε και στις μεταγραφικές σειρήνες για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

«Θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση. Η Ντιναμό έχει την υποχρεώση να πάρει το πρωτάθλημα, έχει την πίεση να κατακτήσει τον τίτλο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Ξέρουμε τον Τάισον από την Σαχτάρ, ενώ μπορώ να σας πω ότι ο Κωνσταντέλιας έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων γερμανικών ομάδων. Είναι καλύτερος αυτή τη στιγμή από τον Μπατούρινα της Ντιναμό, είναι πολύ μεγάλο ταλέντο.

Ο ΠΑΟΚ, ξαναλέω, είναι καλύτερη ομάδα από την Ντιναμό. Έχει 2-3 καλύτερους παίκτες. Ο Πέτκοβιτς είναι καλός με την μπάλα στα πόδια, είναι τεχνίτης, αλλά οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι αλτικοί και μπορούν να τον αντιμετωπίσουν. Η Ντιναμό για να έχει τύχη πρέπει να πάρει αποτέλεσμα στο Μάξιμιρ. Δίνω τον πρώτο λόγο στο ΠΑΟΚ».

Για τις αναμνήσεις του από τον Άρη υπογράμμισε: «Έχω δει τον Άρη στο πρωτάθλημα. Είναι καλή ομάδα, αλλά δεν ξέρω κάποιον παίκτη του. Έχω καλές αναμνήσεις και εύχομαι να πάει στον τελικό και να πάρει το τρόπαιο. Η Θεσσαλονίκη είναι αγαπημένη πόλη».

Κατέληξε λέγοντας: «Είχα φέρει τον Τσόλακ στον ΠΑΟΚ, τώρα δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε.»