«Είμαστε ευτυχείς για τους τρεις παίκτες. Εκτός από αυτούς πέρασε από εμάς ο Τσίτας, που πήγε στην ΑΕΚ, και ο Στρέζος. Είναι παιδιά που δεν είχαν την διαφήμιση του Πέλκα και του Μιχαηλίδη, αλλά στελέχωσαν τις εθνικές ομάδες» είπε αρχικά.

Για την επικείμενη ανανέωση του συμβολαίου του Μιχαηλίδη σημείωσε: «Δεν είναι μόνο λογική κίνηση, αλλά και η πιο ορθολογιστική αντίληψη γιατί αφαιρεί από τον παίκτη ένα μεγάλο άγχος, ειδικά αν είναι στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του. Το άγχος του λάθους και του να μην δώσει δικαίωμα. Όλα αυτά επηρεάζουν την απόδοση. Χωρίς αυτά παίζει πιο απελευθερωμένα. Κάποια στιγμή θα βγάλει τα θέλω του και θα ανεβάσει τον πήχη, γιατί έχει τις δυνατότητες.

Παίζει ρόλο και το συναίσθημα, αλλά εγώ εστιάζω περισσότερο στα αγωνιστικά στοιχεία. Ο Μιχαηλίδης έχει πολύ καλή πάσα και βοηθάει την ανάπτυξη από την αριστερή πλευρά. Δίνει σιγουριά σε όλη την ομάδα. Η κάθε μπαλιά του θα πάει εκεί που πρέπει και με την ταχύτητα που πρέπει, ενώ έχει και καλό κεφάλι. Σε εμάς μέχρι τα 16 του ήταν επιτελικός. Πρόσφατα του είχα πει να πάρει πρωτοβουλία και να σουτάρει».

Για την τραγωδία που έζησε με τον θάνατο του πατέρα του επεσήμανε: «Πλέον, φορτώνεται ευθύνες. Από την μία είναι μία πληγή που δεν πρόκειται να κλείσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ειδικά όταν τον χάνεις σε αυτή την ηλικία. Εγώ τον έχασα μεγάλο και βουρκώνω όποτε τον σκέφτομαι. Σκεφτείτε πώς είναι σε έναν νεαρό που δεν έχει κάνει την δική του οικογένεια».

Για τον Τσιφτσή υπογράμμισε: «Ζητάει, πλέον, ο Αστέρας κοντά στο ένα εκατομμύριο. Η αξιολόγηση είναι ότι θα έρθει για δεύτερος. Ας βάλει τον κω... του κάτω να δουλέψει και να γίνει πρώτος. Έχει τα σωματικά προσόντα και είναι στην ηλικία κοντά στον Μιχαηλίδη. Δεν θέλει και πολλά για να καθιερωθεί. Μπορεί να βάλει ανταγωνισμό στον Κοτάρσκι. Κάθε θετική αλλαγή είναι ώθηση για να δουλέψεις ακόμη πιο σκληρά. Πέρσι κατέβηκε ο Βρύζας κάτω, πήρε και τον Κυριάκο τον γιο μου μαζί του για να τον κλείσουν και στο τσαφ δεν υπήρξε συμφωνία».