Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτή λαβή σε ξύλο στον δρόμο! Τον έβγαλε νοκ άουτ με μία... μούντζα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-01-14 06:35:00

Απίστευτή λαβή σε ξύλο στον δρόμο! Τον έβγαλε νοκ άουτ με μία... μούντζα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτή λαβή σε ξύλο στον δρόμο! Τον έβγαλε νοκ άουτ με μία... μούντζα (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόσπασμα από μάχη χωρίς όρους στο δρόμο ανάμεσα σε δύο που έχουν αποφασίσει να παίξουν με αυτόν τον τρόπο, σε βίντεο που έστειλε ο δάσκαλος του Wing Chun Kung Fu, Γιώργος Αναγνωστάκος, έστειλε στο ufight.gr.

Η κόντρα τους κρατά λίγα δευτερόλεπτα καθώς ο άντρας εκ δεξιών με μια τεχνική του Wing Chun Kung Fu που ονομάζεται 'Biu Jee’ κάνει ζημιά στον αντίπαλο και τελειώνει εκεί την μάχη με μία κίνηση.

Η τεχνική ‘Biu Jee’ είναι τα λεγόμενα χτυπήματα με τα δάχτυλα (striking fingers) που βρίσκονται στην τρίτη φόρμα του Wing Chun Kung Fu. Ο ίδιος μας επισημαίνει :

«Μέσα από αυτό το βίντεο βλέπουμε δύο ανθρώπους που έχου κανονίσει από την αρχή πως θα παίξουν χωρίς κανόνες. Για να δουν κάποιοι ‘εξυπνάκηδες’ πως υπάρχουν αρκετοί που προπονούνται ακριβώς σε αυτές τις τεχνικές και το χέρι τους μπορεί να βρει τον στόχο με απόλυτη ακρίβεια ώστε να τελειώσει τον αντίπαλο άμεσα σε μια τέτοια κατάσταση Ωραίες οι φωτογραφίες που ανεβάζουν αρκετοί με σάκους από δίπλα και που δεν έχουν παίξει ποτέ ξύλο στον δρόμο, και να μην χρειαστεί να το κάνουν, αλλά πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος πως το ξύλο στο δρόμο δεν είναι απαραίτητα μια τεχνική μάχη με κροσέ, ντιρέκτ κτλ. Όλα αυτά συνήθως καταρρέουν σε τέτοιες περιπτώσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags