Facebook Pixel ΑΕΚ: ΑΕΚάρα για Ευρωκούπα! - Πάρτι με ΝΕΒΑ και τώρα... ημιτελικά του EHF Cup!
| 2021-03-26 20:55:00

ΑΕΚάρα για Ευρωκούπα! - Πάρτι με ΝΕΒΑ και τώρα... ημιτελικά του EHF Cup!

Sportdog Team
ΑΕΚάρα για Ευρωκούπα! - Πάρτι με ΝΕΒΑ και τώρα... ημιτελικά του EHF Cup!

Την τρίτη παρουσία της, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στους 4 της Ευρώπης εξασφάλισε η Ένωση

ΑΕΚ: Μπορεί να μην κέρδισε τόσο εύκολα όσο το βράδυ της Πέμπτης (25/3), όμως η Ένωση ντούμπλαρε τις νίκες της επί την ΝΕΒΑ με 29-27 στον δεύτερο προημιτελικό του ΟΑΚΑ και πέρασε στα ημιτελικά του EHF European Cup. Επόμενος αντίπαλός των "κιτρινόμαυρων" θα είναι η νικήτρια του Γκόρενιε-Ζούμπρι, με τη γηπεδούχο να έχει κερδίσει με 31-26.

Οι Ρώσοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο... φουριόζοι το απόγευμα της Παρασκευής (26/3) και προηγήθηκαν με 0-4, όμως η Ένωση ισοφάρισε σε 9-9 λίγο πριν το ημίχρονο. Οι  παίκτες της ΝΕΒΑ θα ξαναπάρουν διαφορά 4 γκολ με (9-13), ενώ το πρώτο μέρος θα κλείσει στο 12-14.

Οι αθλητές του Δημητρούλια θα καταφέρουν να μετατρέψουν το 20-22 σε σε 27-27 με τον Τζήρα, με πέναλτι, να βάζει την Ένωση μπροστά με 28-27 και τον Κεδέρη να διαμορφώνει το τελικό 29-27 με τη λήξη.

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Μπάουερ, Αραμπατζής, Τζηράς, Δομπρής, Νικολαΐδης, Ρέινα, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς, Φλορίδο, Λέμος, Παπαδιονυσίου, Νούιτς, Αραπακόπουλος, Καλόμοιρος, Μπουνέτα, Κεδέρης

NEBA (Τοργκοβάνοφ): Εμελυανένκο, Κοβαλένκο, Στολιάροβ, Σιμάνσκι, Τουάρεβ, Γκόρντεεβ, Σολοντόβνικοβ, Σίνκελ, Αρκατόβ, Βορονίν, Ντιατσένκο, Ζαχαρίας, Γκριμπκόβ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags