Facebook Pixel Έβγαλαν... φτερά Φερστάπεν και Red Bull στην Αυστρία - Τέταρτος ο Χάμιλτον (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-04 18:08:00

Έβγαλαν... φτερά Φερστάπεν και Red Bull στην Αυστρία - Τέταρτος ο Χάμιλτον (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έβγαλαν... φτερά Φερστάπεν και Red Bull στην Αυστρία - Τέταρτος ο Χάμιλτον (ΦΩΤΟ)

Για δεύτερη συνεχόμενο grand prix ο Ολλανδός πιλότος έδειξε ότι δεν έχει αντίπαλο στο Red Bull Ring καταφέρνοντας να πάρει πολύ εύκολα την τέταρτη νίκη του στους τελευταίους πέντε αγώνες κάνοντας τους πάντες να πιστέψουν ότι ο φετινός τίτλος δεν μπορεί να... χαθεί

Formula 1: Κυρίαρχος για ακόμα έναν αγώνα ήταν ο Μαξ Φερστάπεν, καταφέρνοντας να πάρει την δεύτερη νίκη στου στην Αυστρία και να δείχνει σε όλους ότι ο φετινός τίτλος δεν μπορεί να... χαθεί.

Με την πρώτη θέση του ο Ολλανδός αύξησε κι άλλο την διαφορά του από τον Λουίς Χάμιλτον, που τερμάτισε τέταρτος, ενώ το πότνιουμ ολοκλήρωσε ο Βάλτερι Μπότας με Mercedes και ο Λάντο Νόρις με McLaren.

Ο πιλότος της Red Bull δεν άφησε κανέναν να τον αμφισβητήσει, μιας και ξεκινώντας από την pole position, κράτησε την πρώτη θέση σε όλο το Grand Prix. Από την άλλη ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, έδειχνε να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό του, βρισκόμενος αρκετά πίσω, όμως ούτε ο Μπότας φαινόταν ικανός να τον απειλήσει, με αποτέλεσμα ο Μαξ Φερστάπεν να περιμένει απλά να δει την καρό σημαία μπροστά του. Όσο για την Ferrari δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί ανταγωνιστική, με τον Κάρλος Σάινθ να τερματίζει πέμπτος και τον Σάρλ ΛεκΛέρκ στην όγδοη θέση.
 

 

​ 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags