Facebook Pixel Sportdog.gr | Στην Ελλάδα οι Ασημένοι Ολυμπιονίκες - Υποδοχή με κομφετί και χειροκροτήματα (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2021-08-11 13:12:00

Στην Ελλάδα οι Ασημένοι Ολυμπιονίκες - Υποδοχή με κομφετί και χειροκροτήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Ελλάδα οι Ασημένοι Ολυμπιονίκες - Υποδοχή με κομφετί και χειροκροτήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Έλληνες "γίγαντες" επιστρέφουν από το Τόκιο με το αργυρό μετάλλιο στο στήθος. Δείτε τι συνέβη στο αεροδρόμιο το πρωί της Τετάρτης.

Η Εθνική Ελλάδας πόλο έφτασε μέχρι τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο χάνοντας με 13-10 από τη Σερβία, και κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Εκατοντάδες φίλοι του ελληνικού πόλο, άλλοι φορώντας σκουφάκια κι άλλοι κρατώνας γαλανόλευκες ή ανθοδέσμες, έστησαν μια εντυπωσιακή γιορτή υποδοχής στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».

Παλαιοί πολίστες, πολλοί φίλοι των αθλητών δημιούργησαν μια εορταστική ατμόσφαιρα αντάξια των ασημένιων Ολυμπιονικών του Τόκιο.

Την υποδοχή παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο γ.γ. Αθλητισμού και παλαιός πολίστας, Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Ελλάδος, Κυριάκος Γιαννόπουλος κ.α.

«Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για διακρίσεις. Η υποδοχή του κόσμου μας συγκίνησε σίγουρα θα ήθελαν να έρθουν περισσότεροι, έχουμε λάβει πάρα πολλά μηνύματα», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Θ. Βλάχος.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags