Facebook Pixel Sportdog.gr | Έσκασε τώρα: Οριστική απόφαση για Βλάχο... Ολυμπιακό και Εθνική!
Άλλα Σπορ
| 2021-08-18 16:11:00

Έσκασε τώρα: Οριστική απόφαση για Βλάχο... Ολυμπιακό και Εθνική!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Οριστική απόφαση για Βλάχο... Ολυμπιακό και Εθνική!

Μεγάλη ανατροπή στο σήριαλ που υπήρχε σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες. Τι θα γίνει με τον Έλληνα προπονητή του πόλο;

Και το σήριαλ του πόλο φαίνεται ότι… βαίνει στο τέλος του. Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας φέρεται να έκανε δεκτή την παράλληλη απασχόληση του Θοδωρή Βλάχου στην Εθνική αλλά και στον Ολυμπιακό. Για την επόμενη σεζόν.

Η ΚΟΕ έκανε ένα βήμα πίσω, όσον αφορά τα… θέλω της στο θέμα του ομοσπονδιακού τεχνικού. Έτσι η πρότασή της επιτρέπει στον κορυφαίο Έλληνα τεχνικό να εργάζεται παράλληλα και στις δύο ομάδες. Αρχικά για μια σεζόν και βλέπουμε.

Αναφορικά με τον Θοδωρή Βλάχο, είχε τονίσε σε όλους τους τόνους και σε αρκετά μέσα, όπως επίσης και στον Over FM 104,9 ήταν πολύ δύσκολο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Και να μείνει μόνο στην Εθνική. Ο ίδιος θεωρεί παιδιά του και τις δύο ομάδες. Κάτι που φυσικά φαίνεται και από τις αμέτρητες επιτυχίες που έχει τόσο με τη «γαλανόλευκη» όσο και με τους «ερυθρόλευκους»

Φυσικά, ο Θοδωρής Βλάχος αισθάνεται κάπως δικαιωμένος καθώς η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε τα πάντα το φετινό καλοκαίρι προκειμένου να του φέρει όποιον παίκτη ήθελε. Από τον Φιλίποβιτς μέχρι και τον Μπίγιατς. Και φυσικά αυτό έγινε μιας και στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι η επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags