Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς: Με το... αριστερό ο Τσιτσιπάς στο ATP Finals - Ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ρούμπλεφ (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2021-11-15 23:53:00

Με το... αριστερό ο Τσιτσιπάς στο ATP Finals - Ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ρούμπλεφ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Με το... αριστερό ο Τσιτσιπάς στο ATP Finals - Ήττα στις λεπτομέρειες από τον Ρούμπλεφ (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση ο Έλληνας τενίστας έχασε από τον Ρώσο αντίπαλό του με 6-4,6-4 στον πρώτο του αγώνα στο ATP Finals και έβαλε εμπόδια στην υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κακή πρεμιέρα για τον Έλληνα τενίστα που δεν έπιασε καλή εμφάνιση απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ, με αποτέλεσμα να αρχίσει άσχημα το ATP Finals που γίνεται στο Τορίνο χάνοντας με 6-4,6-4, κάτι που δυσκολεύει πολύ την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει στο μπρέικ, ενώ δυσκολεύτηκε και στα πρώτα σετ που είχε, κάτι που έδωσε την δυνατότητα στον Ρώσο αντίπαλό του να φτάσει στην πολύ σημαντική νίκη και την πρόκριση στους "4".

Πλέον Στέφανος Τσιτσιπάς την Τετάρτη (17/11) παίζει έναν... τελικό απέναντι στον Κάσπερ Ρουντ με στόχο μόνο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια μέρα αγωνίζεται με τον Νόβακ Τζοκοβιτς με τις ώρες των αγώνων να αναμένεται να ανακοινωθούν άμεσα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags