29/05/20 - 10:28

Σούπερ νέο από την Telsa - Φθηνότερα πάνω από 5.000 δολάρια τα μοντέλα της - Περάστε κόσμε!

Sportdog Team
Σούπερ νέο από την Telsa - Φθηνότερα πάνω από 5.000 δολάρια τα μοντέλα της - Περάστε κόσμε!
337views

Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε ξαφνικά εκπτώσεις στις τιμές των μοντέλων της, όπως αναφέρει το newsauto.gr. 

Χωρίς καμία εξήγηση είναι η απόφαση της Tesla να πραγματοποιήσει ένα μπαράζ εκπτώσεων και προσφορών στις ΗΠΑ στα μοντέλα της καθώς η ζήτηση είναι πολύ υψηλή και βέβαια ο χρόνος αναμονής μεγάλος. Ειδικότερα η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία μείωσε κατά 6% την τιμή διάθεσης του Model 3 και ακόμη υψηλότερο ποσοστό έκπτωσης στα Model S και Model X με αποτέλεσμα η αρχική τιμή για το Model S να κυμαίνεται πλέον στα 74.990 δολάρια, καταγράφοντας μια μείωση άνω των 5.000 δολαρίων. Παρομοίως, το Model X ξεκινά από τα 79.990 δολάρια, δηλαδή η τιμή του μειώθηκε επίσης κατά 5.000 δολάρια.

Από την άλλη, η βασική έκδοση του Model 3 ξεκινά πλέον από τα 37.990 δολάρια, δηλαδή 2.000 δολάρια λιγότερα ενώ η έκδοση Long Range ξεκινά από 46.990 δολάρια και η έκδοση Performance από τα 54.990 δολάρια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αφεντικό της Tesla επιδιώκει να αυξήσει πάρα πολύ τις πωλήσεις των αυτοκινήτων της ώστε να καλύψει τις ζημίες που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός αλλά και τις μεγάλες επενδύσεις που πραγματοποιεί σε όλο τον κόσμο.

Επίσης η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα διατίθενται πλέον δωρεάν η υπηρεσία ταχείας φόρτισης στους ειδικά διαμορφωμένους σταθμούς για τους πελάτες των Model S και Model X.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ