Facebook Pixel Μίκαελ Σουμάχερ: Από σήμερα στο Netflix το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2021-09-15 18:52:00

Συγκίνηση! Από σήμερα στο Netflix το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκίνηση! Από σήμερα στο Netflix το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μίκαελ Σουμάχερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η στιγμή που περίμεναν όλοι οι φαν του Γερμανού θρύλου και της Formula 1 είναι γεγονός!

Μίκαελ Σουμάχερ: Από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου βρίσκεται στον "αέρα" του Netflix το ντοκιμαντέρ για την ζωή του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1.

Στην διάρκεια της 1 ώρας και 52 λεπτών που διαρκεί αυτό το ντοκιμαντέρ, σκιαγραφεί με ευαίσθητο τρόπο το πορτρέτο του Μίκαελ Σουμάχερ, μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις της οικογένειάς του, των φίλων του και των συνοδοιπόρων του στο άθλημα.

Καταγράφονται όλες εκείνες οι στιγμές που καθιέρωσαν τον Γερμανό θρύλο ως τον κορυφαίο της Formula 1, με εκτενή αναφορά στην σχέση του με τον Άιρτον Σένα, τον μεγάλο του αντίπαλο Μίκα Χάκινεν, αλλά και τον τραυματισμό του στο Σίλβερστοουν το 1999.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στα όσα επακολούθησαν του ατυχήματός του κατά την διάρκεια σκι στο Μέριμπελ της Γαλλίας τον Δεκέμβριο του 2013, που αρχικά τον άφησε σε κώμα και ύστερα έκανε εξαιρετικά δύσκολη την ζωή του μέχρι και σήμερα. 

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και συνάμα συγκινητικό και νοσταλγικό, με την σύζυγο του Σουμάχερ, Κορίνα, να συγκλονίζει με την εξομολόγησή της, ούσα στο πλευρό του μαζί με τα δύο παιδιά τους, βοηθώντας τον στην δύσκολη και χρονοβόρα αποθεραπεία του.

«Ποτέ μου δεν κατηγόρησα τον Θεό για ό,τι συνέβη. Ήταν απλώς κακιά στιγμή, κακή τύχη, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθέναν. Φυσικά μου λείπει, κάθε μέρα. Αλλά δεν λείπει μόνο σε μένα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένειά του, στον πατέρα του, σε όλους γύρω του. Σε όλους λείπει ο Μίκαελ. Αλλά ο Μίκαελ είναι ακόμη εδώ. Είναι διαφορετικός, αλλά είναι εδώ. Είναι δυνατός. Είμαστε όλοι μαζί, ζούμε μαζί στο σπίτι μας.

Ακολουθεί ειδική θεραπεία και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε την κατάστασή του, να τον κάνουμε να νιώσει άνετα και να αισθανθεί τον δεσμό της οικογένειάς μας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, όλοι μας. Προσπαθούμε ως οικογένεια να συνεχίσουμε τη ζωή μας, όπως θα ήθελε κι ο Μίκαελ από μας. Η ζωή συνεχίζεται. Ο Μίκαελ ήταν αυτός που πάντα μας προστάτευε, τώρα εμείς τον προστατεύουμε», αναφέρει μεταξύ άλλων η Κορίνα για τον Μίκαελ στο ντοκιμαντέρ του Netflix, το οποίο είναι σε σκηνοθεσία των Χανς - Μπρούνο Κάμερτονς, Βανέσα Νέκερ και Μίκαελ Βεχ, με την πλήρη υποστήριξη της οικογένειας Σουμάχερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags